Kandidaatsbestuurblog

Mijn naam is Kristyn van der Veen, ik ben 21 lentes jong en studeer Bedrijfskunde-TM. In juni hoop ik mijn bachelor af te ronden, als volgende stap lijkt het voorzitterschap binnen het TeMa board mij een leuke uitdaging. Naast mijn studie doe ik graag gezellige dingen met vrienden, korfbal ik in mijn Fryske thuisbasis, waar ik ook een bijbaantje heb in online marketing. Ik ben hartstikke enthousiast over het komende jaar en kan niet wachten om jullie allemaal te zien wanneer dat weer fysiek mogelijk is! 

Hoi allemaal! Ik ben Gwen, 21 jaar en komend jaar secretaris! Oorspronkelijk kom ik uit Zaandam, maar inmiddels woon ik al 2 jaar in Groningen. Ik vind het leuk om te hockeyen bij G.C.H.C. en te zeilen (met zonnig weer) in het mooie Friesland. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de bachelor bedrijfskunde en ben ik dus ook nog niet zo lang lid van de vereniging. Desalniettemin kijk ik erg ernaar uit om de vereniging te promoten en vertegenwoordigen als secretaris van het TeMa bestuur! Ik heb er super veel zin in om deze ervaring aan te gaan samen met mijn medebestuurders en ondanks corona er een gezellig jaar van te maken. Dit natuurlijk in samenwerking met de commissies, leden en partners die TeMa kent!

Hey allemaal! Mijn naam is Jasper Platte en ik ben de kandidaat penningmeester. Ik ben opgegroeid op de Noord-Veluwe, maar inmiddels woon ik alweer een aantal jaar in Groningen. Afgelopen januari heb ik de Bachelor Bedrijfskunde TM afgerond. Hierna ben ik gestart met zowel de master SCM als TOM. Ik wil graag meer uitdaging dan alleen studeren, vandaar een bestuursjaar. Verder probeer ik in vorm te blijven door fitness, hardlopen en schaatsen. Momenteel ben ik nog een vrij nieuw gezicht bij TeMa, maar ik heb zin om iedereen te leren kennen! Ik hoop een fantastisch jaar te beleven met mijn mede bestuursgenoten. Bovendien lijkt het me een uitdaging om alle financiële zaken zo goed mogelijk te regelen. Ik kijk er naar uit om iedereen te ontmoeten bij een van de evenementen! 

Mijn naam is Ruben Sieljes, ik ben 22 jaar oud en geboren in het mooie Twente. Afgelopen februari heb ik mijn Bachelor Bedrijfskunde TM afgerond en komend jaar zal ik met veel trots de functie Commissaris Extern vervullen in het 13e TeMa Bestuur. 
Dit jaar was ik actief betrokken bij TeMa door deel uit te maken van de Activiteiten Commissie. Samen met mijn drie commissiegenoten hebben wij twee prachtige activiteiten neergezet. Het was een mooie uitdaging om in dit buitengewone jaar deze evenementen online aantrekkelijk te maken. Daarnaast heb ik gedurende het jaar mogen ervaren hoe gezellig en warm de studievereniging TeMa is. Na enkele kopjes koffie met (oud) Bestuursleden was ik dan ook snel overtuigt om te solliciteren voor het bestuur. 
Ik kijk er enorm naar uit om komend jaar met mijn bestuursgenoten de verantwoordelijkheid te mogen dragen over TeMa. Daarnaast hoop ik jullie allemaal snel te spreken op de evenementen!

Hoihoi! Ik ben Emil Mulder en volgend jaar de Commissaris Intern in het bestuur van TeMa. Ik ben 19 jaar, kom uit Leeuwarden en studeer Bedrijfskunde. Als bijbaan werk ik zo nu en dan bij de Bagels en Beans. Daarnaast voetbal en tennis ik graag, speel ik veel kaartspelletjes en hou ik van uitgebreid koken. Een bestuursjaar lijkt mij een ontzettend leuke en gezellige uitdaging en mijn functie lijkt mij heel leuk vanwege de hoeveelheid contact met jullie. Ik ben nog een vrij nieuw gezicht bij TeMa, maar heb enorm veel zin in om er met iedereen een prachtig jaar van te maken. Hopelijk tot snel!