Junior Supply Chain Specialist - Zwolle

NRG-Office
 • Posted at Sep 13, 2023
 • Vacancies
 • Zwolle
 • 32-40 hours / week
 • Permanent employment

Iets voor jou?

Legaal jobhoppen bij één werkgever? Het kan! Wij bieden jou de ultieme kickstart van jouw carrière in de Supply Chain. Het leukste aan deze functie: je krijgt er heel veel gepassioneerde collega's bij en neemt een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven in de voedselindustrie. Hiermee vul jij jouw rugzak razendsnel met ervaring!  

Wat ga je doen?

Als Junior Supply Chain Specialist krijg je de vrijheid om flexibel te bewegen binnen de supply chain. Met jouw studieachtergrond en kritisch denkvermogen ondersteun en verbeter jij onze toonaangevende opdrachtgevers in de voedsel- en maakindustrie, zoals FrieslandCampina, Vivera of Johma.

Je werkt gemiddeld negen maanden bij één opdrachtgever, waar je een belangrijke functie vervult in de supply chain. Hierbij kan je denken aan functies als Supply Planner, Productieplanner, Customer Service Specialist of Operationeel Inkoper. Na afronding van je opdracht start je bij een andere opdrachtgever in een nieuwe opdracht. Deze vervolgopdracht sluit aan bij jouw opgedane ervaringen, interesses en vaardigheden.

Om jou te begeleiden bij persoonlijke vraagstukken én voor een verdiepingsslag op de inhoud, schiet jouw Resource Manager te hulp. Hoe? Door o.a. een Talent Match te maken, waardoor jij jouw persoonlijkheidskenmerken en drijfveren ontdekt. Dit fungeert als basis voor jouw ontwikkelplan op maat. Hierin worden ook de benodigde trainingen en cursussen opgenomen, zoals de Lean Greenbelt. Je leert echter niet alleen op je opdracht, maar maakt ook gebruik van de kennis en kunde van je collega’s binnen NRG-Office. Denk aan samenwerkdagen of een kick-start groep met collega’s die in dezelfde periode startten.

Wat we graag in je zien

De naam verklapt het al; wij geloven in de e(N)e(R)(G)ie van mensen! Jij bent nieuwsgierig naar het reilen en zeilen van verschillende supply chain organisaties en krijgt energie van nieuwe omgevingen en mensen. Met een frisse blik en analytisch denkvermogen draag jij op jouw manier bij aan de doelstellingen van onze opdrachtevers. Gezelligheid staat bij jou hoog in het vaandel en je werkt gemakkelijk samen met anderen.

Ook beschik jij over:

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding, het liefst in de richting van Supply Chain, Logistiek of Technische Bedrijfskunde;
 • 0-3 jaar ervaring binnen de supply chain;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Autorijbewijs B en de flexibiliteit om maximaal één uur vanaf jouw woonplaats te reizen naar je opdracht.

Waarom zou je reageren?

Bij NRG-Office gaat het om meer dan alleen een baan. We bieden een afwisselend opleidingstraject dat zowel jouw inhoudelijke als persoonlijke groei stimuleert. Ons ultieme doel? Dat is om te ontdekken waar jouw talenten liggen en hoe jij het beste kunt excelleren. Of je nu diep wilt duiken in een specialisatie of juist een brede ontwikkeling ambieert, wij staan klaar met alle middelen die je nodig hebt om jouw doel te bereiken.

Verder kom je te werken bij een innovatief, vooruitstrevend bedrijf met een sterk teamgevoel. Dit teamgevoel wordt versterkt door de onvergetelijke activiteiten die we organiseren. Van actieve ski-trips naar Oostenrijk tot een gewoon gezellige borrel. Bij NRG-Office vinden we het belangrijk om successen samen te vieren en onvergetelijke herinneringen te creëren. 

Verder bieden wij jou:

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.650,- en €3.500 per maand o.b.v. 40 uur;
 • Een nieuwe, onbestickerde Renault Clio mét tankpas voor zowel zakelijk als privé gebruik;
 • iPhone met onbeperkt abonnement;
 • De mogelijkheid om jezelf ieder jaar te ontwikkelen d.m.v. trainingen en opleidingen;
 • De flexibiliteit om te reizen tussen je interim opdrachten in.

Waar kom je te werken?

NRG-Office groeit hard. Naast ons hoofdkantoor in Nijmegen, vind je onze vestigingen in Amsterdam, Breda en Zwolle. Doordeweeks ben je aan het werk bij je opdrachtgever, maar aan het eind van de week mag je bij ons aansluiten voor een borrel, uitje of training. Jij wordt dus onderdeel van team Zwolle, waar je altijd welkom bent om een dag te werken en te sparren met je collega's.

NRG-Office creëert een bruisende en energieke werkomgeving waar talent goed gedijt. Bij ons draait alles om de mensen. We bouwen sterke relaties, zowel met collega’s als met opdrachtgevers. Door onze diepgaande supply chain kennis en uitgebreide netwerk, maken wij de perfecte match tussen talent en uitdagende opdrachten. 

Hoe nu verder?

Zie jij jezelf al werken als Supply Chain Specialist bij NRG-Office? Druk dan op de solliciteerknop! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Heb je eerst nog wat vragen? Bel of app mij gerust.

Solliciteer nu!