Solliciteer voor TeMa Bestuur '19-'20

De sollicitatieperiode voor het TeMa Bestuur 2019-2020 is bijna afgelopen! Ben jij op zoek naar een uitdaging naast je studie? Ben jij bereid je een jaar lang in te zetten voor een hechte, ondernemende en groeiende studievereniging en vind je het leuk om veel nieuwe contacten op te doen? Solliciteer dan voor het TeMa Bestuur 2019-2020!

Een bestuursjaar binnen TeMa betekent een jaar vol nieuwe inzichten en ervaringen. Het is de ideale gelegenheid om meer uit je studententijd te halen en je te ontwikkelen op zowel sociaal als professioneel vlak. Gedurende een bestuursjaar doe je op zowel formele als informele wijze vele contacten op. Daarnaast ontwikkel je ook je organisatorische vaardigheden, doordat je als bestuur van deze mooie vereniging allerlei verschillende activiteiten zal organiseren en coördineren. Gedurende het jaar zal je op verschillende vlakken uitgedaagd worden en veel ervaring opdoen op het gebied van beleidvorming, het werken in teamverband en het motiveren en begeleiden van anderen. Kortom: een bestuursjaar is uitdagend, leerzaam en daarbij ook erg gezellig!

Het TeMa Bestuur heeft de volgende vijf functies:
• Voorzitter
• Secretaris
• Penningmeester
• Commissaris Intern
• Commissaris Extern

Je kunt meer informatie over de functies en een bestuursjaar bij TeMa vinden in het bestuur informatiefolder. (https://issuu.com/temagroningen/docs/boekje_bestuur__19-_20_definitieve_)

Solliciteren?

Om te solliciteren dien je een motivatiebrief te schrijven waarin je aangeeft voor welke functies je graag wil solliciteren. Stuur deze motivatiebrief samen met je CV naar apply@temagroningen.nl. De deadline hiervoor is zondag 24 maart.  De Sollicitatiecommissie zal je motivatiebrief beoordelen en je vervolgens uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Deze gesprekken zullen plaatsvinden van 28 t/m 30 maart. Het Kandidaatbestuur '19-'20 zal bekend gemaakt worden op 16 april bij de Monthly Social. Als je nog vragen hebt of nog een persoonlijk gesprekje wilt hebben over een bestuursjaar, mail dan naar internalrelations@temagroningen.nl of stuur een berichtje naar Annerigt Sijbesma (06-10443828). 

MG_6489.JPG

Onze partners