Waarom zou JIJ je op moeten geven voor het Lustrum?

v.l.n.r. Luuk, Feiko, Rebekka, Tessa, Sim

Het is bijna zover, het tweede Lustrum van TeMa. Deze prachtige week vol activiteiten mag je als lid natuurlijk niet missen. Daarom heeft de Media Committee een aantal vragen gesteld aan de Lustrum Committee om jou ervan te overtuigen om je aan te melden voor het Lustrum. Lees hieronder waarom JIJ als lid bij Lustrum aanwezig moet zijn, hoe je de week kan overleven en hoe de commissie zelf de organisatie van het Lustrum heeft beleefd.

Als lid kun je een bijzonder gezellige week verwachten met een enorm gevarieerd programma. Hierbij komen alle pijlers van onze vereniging aan bod: er zijn zowel sociale, studie als carrière gerelateerde activiteiten. Het programma biedt dus voor ieder wat wils. Van een LinkedIn-workshop tot een pubquiz of kroegcollege, en van een liftwedstrijd tot aan waterskiën of bubble football. Daarnaast zijn er een aantal prachtige party’s tijdens het openings- en eindfeest. Aan het programma zal het wat ons betreft dus in ieder geval niet liggen!

Wat dit alles natuurlijk helemaal compleet zal maken zijn onze zeer gewaardeerde leden! Wij hopen het Lustrum uiteraard met zoveel mogelijk leden te vieren, want hoe meer deelnemers, hoe gezelliger het vanzelfsprekend wordt! Schroom dus vooral niet om je aan te melden, je zult er geen spijt van krijgen!

Aangezien wij een passe-partout aanbieden voor een ongekend scherpe prijs, is het aantrekkelijk om bij zoveel mogelijk activiteiten aanwezig te zijn. We begrijpen dat dit fysiek en mentaal het nodige van je vergt, maar daar hebben wij de oplossing voor dus lees vooral verder. Wij hebben speciaal voor het lustrum op veler verzoek een recept/handboek samengesteld als overlevingspakket:

  • Slaap niet te lang uit, dan word je sloom en ga je rap achteruit. Dus laat die brakke motor zo snel mogelijk weer draaien want dan ben je er ook weer gauw bovenop, move die mountain!
  • Drink goed water tussendoor! Als je dit niet lust mag je dit ook upgraden naar oranje lustrumranja.
  • Eet veel fruit, bij voorkeur sinaasappels en blauwe bessen. Mandarijnen en blauwe druiven schijnen het ook goed te doen.
  • Kom verkleed naar het openingsfeest! Zo krijg je de ultieme peak-performance.
  • Voor de echte toppers onder ons: begin de dag met een lauwe reparatie-Schultie! Dan is het randje er een beetje af en doet het niet meteen zo’n zeer.
  • Voor degenen die zich nu aangesproken voelen: een reparatie-ICE doet soms ook wonderen.
  • Tot slot: geniet, alsof het je laatste dag is.

Met dit pakket moet het tijdens het lustrum helemaal goed gaan komen, en is het een week om naar uit te kijken! Wij kijken als commissie dan ook enorm uit naar het gehele lustrum, al vinden we het lastig om een specifieke activiteit te noemen waar we het meest naar uitkijken. Bovenal verwachten we met iedereen een hele bergketen aan gezelligheid en daar hebben wij dan ook het meeste zin in.

De voorbereiding van het lustrum heeft enkele dieptepunten gekend, zoals het zoeken van ‘die vervelende stinkhut’ voor de actieve ledenactiviteit. De invulling van het weekend heeft überhaupt veel tumult gekend, waardoor de nodige vergaderingen soms tot diep in de nacht moesten duren (5 uur lang vergaderen was geen uitzondering). Drie kwartier doen over to-do’s verwerken droeg hier overigens ook niet aan bij. Gelukkig had Rebekka hierbij geen last van haar nek en hoefde Luuk nooit de volgende ochtend om 6 uur te werken (wel dus).

Buiten deze momenten om hebben de voorbereidingen vooral voor heel veel hoogtepunten gezorgd, om maar eens te beginnen met ons commissieweekend naar Slagharen. De eerste avond werd met de minuut grimmiger, waardoor eenieder de volgende ochtend alles behalve fit was. Een geweldig idee dus om het Ponypark in te duiken om te genieten van wat gure loopings. Daarnaast kunnen we Sim’s versie van ‘All I want for Christmas’ in de karaokebar na een half krat ook wel als hoogtepunt bestempelen. Of Tessa die een volledig blaadje met shotjes Jägermeister over zichzelf heen gooit na een geslaagd overdrachtsdiner met de oude lustrumcommissie. En dan nog niet te beginnen over de ruggengraat van Feiko, die toch keer op keer verdween als sneeuw voor de zon. Hij schijnt hem overigens tot op de dag van vandaag nog niet gevonden te hebben. Zo zijn er nog tal van voorbeelden, en daar willen wij jullie tijdens het lustrum met alle liefde alles over vertellen.

Meld je dus vooral aan via deze link.

Daarnaast is er een nieuw hoogtepunt in de inmiddels (bijna) 10 jaar lange geschiedenis van TeMa. Ter ere van het 2e Lustrum wordt er namelijk een Almanak uitgebracht met daarin een terugblik op de opwaartse beweging van de vereniging in de afgelopen 5 jaar. Dit unieke exemplaar moet je hebben en is al verkrijgbaar voor minder dan €10,-. Je kunt een Almanak bestellen door je aan te melden voor het event.

Groetjes,

De Lustrumcommissie

Partners