Kandidaatsbestuur 2020-2021

Ola! Mijn naam is Tom Strating, ik ben 22 jaar jong en ben opgegroeid in het prachtige Hengelo. Momenteel zit ik in het 3e jaar van mijn Bachelor Bedrijfskunde TM en deze hoop ik binnenkort af te ronden om hierna mijn functie voorzitter te vervullen bij TeMa en te starten met het volgen van wat vakken van de MSc Supply Chain Management of Technology & Operations Management.

Twee jaar geleden ben ik bij TeMa gekomen en begonnen in de Social Committee als promotiefunctionaris. Binnen deze fantastische commissie heb ik mij in mijn eerste jaar bij TeMa ontzettend vermaakt en veel nieuwe leuke mensen leren kennen met als hoogtepunten de borrels en het Lustrum. Na mijn eerste jaar bij TeMa wist ik zeker dat ik actief wilde blijven bij TeMa, dit leidde ertoe dat ik dit jaar weer trots lid van de Social Committee mocht zijn. Nadat ik met verschillende bestuursleden, onder het genot van een kop koffie, een goed gesprek heb gehad over een mogelijk bestuursjaar wist ik vrij snel dat ik ervoor wilde gaan. Wat mij vooral aanspreekt is de kans om meer voor TeMa te kunnen betekenen en mijzelf daarnaast verder te kunnen ontwikkelen. Verder lijkt het mij een fantastische ervaring om samen met vier medebestuurders een super leuk en gezellig jaar te hebben in samenwerking met de vele mooie commissies, leden en partners die TeMa kent.

Nadat ik mijn CV en motivatiebrief had opgestuurd werd ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek op 15 april. Dit sollicitatiegesprek was toch een beetje bijzonder, aangezien het online plaatsvond vanwege de desbetreffende coronamaatregelen. Ondanks deze aparte omstandigheden verliep het gesprek goed en kreeg ik de dag erna het fantastische nieuws dat ik benoemd zou worden tot de nieuwe Kandidaatsvoorzitter van TeMa! Helaas kon ik niet bekend worden gemaakt op de bar tijdens een van onze fantastische TeMa borrels bij de Jut & Jul. Dit mocht de pret niet drukken want hiervoor was een zeer goede oplossing bedacht, ik werd op maandag 20 april tijdens TeMa’s allereerste online pubquiz bekendgemaakt!

Ik hoop er een heel mooi jaar van te gaan maken! Dit kan ik natuurlijk niet alleen doen, daarom zoek ik naar vier medebestuurders met wie ik er samen een fantastisch jaar van zal maken. Lijkt jou dit nou echt iets voor jou en wil jij TeMa samen met mij representeren? Solliciteer dan voor een bestuursfunctie door je CV en een motivatiebrief op te sturen naar apply@temagroningen.nl. Solliciteren kan tot en met 1 juni.

Voor vragen kun je contact opnemen met het huidig bestuur via een appje of door te mailen naar internalrelations@temagroningen.nl. Ook mag je mij altijd een app sturen naar 06-42345056.

 

Partners