Word actief lid!

Word actief lid bij TeMa

Lijkt het jou leuk om actief te worden naast je studie? Vanaf vandaag gaan de sollicitaties voor de ISP-commissie open! 

Actief lid worden bij TeMa biedt je de mogelijkheid om een gezellig en leerzaam (half)jaar tegemoet te gaan. Daarnaast leer je in een korte tijd veel mensen kennen binnen je studierichting. Een commissie valt goed te combineren met je studie en staat ook nog eens goed op je CV!

ISP-commissie
De ISP-commissie organiseert het International Study Project van TeMa, wat de grootste activiteit is van de vereniging qua duur en budget. Het is een reis naar het buitenland waarbij er verschillende bedrijven en een universiteit wordt bezocht. Afgelopen jaren ging de reis naar Newcastle, Poznan, Bratislava & Wenen, Hamburg en Praag. Volgende week gaan we Budapest bezoeken! Naast dat het gaat om een studiereis is het de unieke kans om te genieten van de cultuur in een ander land. Als ISP-commissie ben je erg vrij in het kiezen van de bestemming, de bedrijven waar je naartoe wilt en de verdere invulling van de week.

Meer informatie over de commissie en actief lidmaatschap bij TeMa kan je hier vinden.

Ben je enthousiast geworden? Je kan solliciteren tot en met 4 juni door een mail met je motivatie en eventueel je CV te sturen naar internalrelations@temagroningen.nl. Hier kan je ook altijd naar mailen als je nog vragen hebt, of je belt of appt even naar +31611073749! Daarnaast kan je mij of één van mijn bestuursgenoten ook altijd even aanspreken of binnenlopen op de bestuurskamer (5414.0002).

Ik zie je sollicitatie graag tegemoet!