Social Committee

Social_Committee_2017-2018.JPG
V.l.n.r.: Anouk Eikelboom (Promotiefunctionaris), Feiko Smid (Voorzitter), Elise Roerink (Secretaris), Koen van Agteren (Penningmeester)


De Social Committee organiseert het gehele jaar door sociale activiteiten. Te beginnen met de maandelijkse borrels in onze stamkroeg Café Jut & Jul. Sommige borrels hebben een thema, de commissie zal deze verzinnen en hiervoor ook de kroeg zorgvuldig aankleden. Ook wordt er twee keer een activiteit georganiseerd voor de borrel aan. Daarnaast organiseert de commissie de Welcome Back Party in februari en ten slotte zullen zij dit jaar de Diës organiseren. Tijdens de Diës wordt de verjaardag van de vereniging gevierd. 


Voorzitter

Hoi, ik ben Feiko Smid, en ben 21 jaar oud. Ik zit nu in het tweede jaar van bedrijfskunde en heb de track Technology Management gekozen. Ik kom van origine uit Zuidhorn maar woon al een aantal jaar in groningen. In mijn vrije tijd voetbal ik en doe ik graag een drankje. Dit jaar ben ik de voorzitter van de Social Committee. Ik heb erg veel zin om de borrels en enkele andere activiteiten te organieren en zie jullie vast nog wel dit jaar!


Promotiefunctionaris

Hey, mijn naam is Anouk Eikelboom en ben 19 jaar oud. Op dit moment zit ik in het tweede jaar van bedrijfskunde en heb gekozen voor de track Technologie Management. Ik kom uit Wijhe, maar woon nu in het gezellige Groningen. Naast mijn studie vind ik het leuk om te zwemmen en uit te gaan met vrienden. Dit is mijn eerste jaar bij TeMa en i kben promotiefunctionaris binnen de Social Committee. Ik kijk zeker uit naar het organiseren van de aankomende borrels en activiteiten van dit jaar.


Penningmeester

Hee, ik ben Koen van Agteren en ik ben 22 jaar oud. Ik kom uit Zuidhorn, maar woon inmiddels in Groningen. Ik zit in mijn laatste jaar van Bedrijfskunde. In mijn vrije tijd sport, beleg en ga ik vaak uit. Dit is mijn eerste jaar bij TeMa en ben de penningmeester van de Social Committee. 


Secretaris

Hoi! Mijn naam is Elise Roerink en ik ben 22 jaar oud. Ik kom uit de buurt van Enschede en heb daar de hbo-opleiding Technise Bedrijfskunde afgerond. In september ben ik begonnen aan de premaster Supply Chain Management aan de RUG. Groningen is dus helemaal nieuw voor mij en dat is een van de redenen waaorm ik actief lid ben geworden bij TeMa. In mijn vrije tijd volleybal ik graag, loop ik regelmatig hard en doe ik graag een drankje met vrienden en vriendinnen. Ik heb veel zin om dit jaar een aantal mooie activiteiten te organiseren samen met mijn commissie en zie jullie graga op een van de borrels!


Onze partners