RedacCie

IMG_3894.jpg
V.l.n.r.: Carlo van den Hoek (Voorzitter), Luuk van der Moolen (Secretaris), Rob van Zoelen (Acquisitiefunctionaris)

Dit jaar heeft deze commissie een andere opzet gekregen en daarbij een andere naam. Hiervoor stond deze commissie bekend als de TeMagaCie. De Redaccie zal maandelijks een artikel op de website plaatsen. Dit kunnen studie-, carriere-, en sociaal gerelateerde artikelen zijn. Deze artikelen worden geplaatst op een aparte pagina namelijk de TeMa Online pagina te vinden op de website. 

Het eerste lid van de commissie is Carlo. Hij zal dit jaar de voorzitter zijn binnen de RedacCie en zal proberen alles in goede banen te leiden. Hij is 22 jaar oud, tweedejaars Bedrijfskunde student en dus pas sinds dit jaar TeMa-lid. Hij houdt van muziek en gaat dan ook graag naar concerten en festivals, op zijn kamer zijn instrumenten en lp’s prominent aanwezig. Daarnaast houdt hij erg van borrelen (tja… wie niet) en je zal hem dan waarschijnlijk ook vaak op zondagavond in de Toeter kunnen vinden. Daarnaast is de kans groot dat hij ook elke maandelijkse borrel aanwezig zal zijn. Bijna elk weekend reist hij naar Valthe, een dorpje op het mooie Drentse platteland omdat hij daar actief is bij de scoutingvereniging als lid en als leiding.

Het volgende commissielid is Luuk van der Moolen en hij is dit jaar de secretaris van de RedacCie. Vorig jaar is hij begonnen aan de studie Bedrijfskunde en nadat hij profiel TM had gekozen is hij vrij snel enthousiast geworden om lid te worden bij TeMa. Na een aantal gesprekken, met enige reeds actieve leden, heeft hij besloten actief lid te worden, waarna hij gesolliciteerd heeft voor deze commissie. Hij is 21 lentes jong en komt uit het prachtige Zwolle. Daar komt hij in de weekenden nog terug aangezien hij daar nog voetbalt bij Be Quick’28. Dit doet hij al ruim 15 jaar. Naast voetballen is snowboarden een grote hobby van Luuk. Als het kan gaat hij elk jaar op wintersport om de gletsjers te trotseren. Het fenomeen après-ski vindt hij ook prachtig. Luuk is niet vies van gezelligheid en is altijd in voor een feestje.

Ons derde RedacCie-lid is Rob, hij is 19 jaar oud en zal dit jaar binnen de RedacCie de functie acquisitiefunctionaris vervullen. Sinds dit jaar is hij lid van TeMa. Net als de meeste leden, is hij hierbij gekomen doordat hij binnen de bachelor Bedrijfskunde voor de richting Technologiemanagement gekozen heeft. Deze richting paste bij hem omdat vakken als Supply Chain Operations, O&T en Management Science hem vorig jaar erg aanspraken. Naast de studie is hij regelmatig te vinden tussen de lijnen van het korfbalveld. Na dit 13 jaren met veel plezier in zijn geboorteplaats Drachten te hebben gedaan, speelt hij sinds dit jaar in Groningen bij G.S.K.V. De Parabool. De rest van zijn vrije tijd besteed hij het liefst door dingen te ondernemen met vrienden, muziek te luisteren en houdt hij zich graag bezig met allerlei andere activiteiten, zoals dit jaar de RedacCie bij TeMa.