PromoCie

IMG_3887.jpg
V.l.n.r.: Leon Schutten (Fotofunctionaris), Lisa Foppen (Flyerfunctionaris), Jorrit Brolsma (Voorzitter), Marco Hulsman (Secretaris & Filmfunctionaris)

Foto's maken, filmpjes opnemen, commissieshoots houden, noem het maar op en de PromoCie kan het voor je doen. Deze commissie heeft als doel om zo veel mogelijk promotiemateriaal te verzamelen om nieuwe leden voor TeMa te trekken. Maar foto's en filmpjes kunnen natuurlijk ook voor andere dingen worden gebruikt. Zo zul je deze foto's af en toe terug zien in artikelen van de Redactie commissie en kun je ze altijd terugvinden op de website! De PromoCie krijgt een cursus om beter te worden in het maken van aftermovies en het werken met InDesign. Deze commissie zal dan ook de flyers maken voor alle commissies die slechts één of twee activiteiten organiseren in het jaar.

Hey! Mijn naam is Jorrit Brolsma en ik heb dit jaar de eer om voorzitter te zijn van de PromoCie. Ik ben 20 jaar oud, zit momenteel in mijn derde jaar van de Bachelor Bedrijfskunde (Technologiemanagment) en jullie kunnen mij kennen als secretaris van de IntroCie van vorig jaar. Buiten mijn studie vind ik het leuk om met sport en auto’s bezig te zijn en mag ik graag met vrienden afspreken. Ik heb heel veel zin om de mooie activiteiten van TeMa te promoten en hoop er een fantastisch jaar van te maken!

Mijn naam is Marco Hulsman. Ik kom uit een klein dorp in Overijssel en ik zit nu in het tweede jaar van Bedrijfskunde. Ik ben dus eerstejaars lid bij TeMa. Binnen de PromoCie zal ik de functies van secretaris en filmfunctionaris vervullen. Naast mijn studie hou ik van sporten en uitgaan, eigenlijk zoals de meeste studenten.

Hallo! Mijn naam is Lisa Foppen, ik ben 21 jaar oud en kom uit Harderwijk. Ik zit in mijn tweede jaar van de Bachelor Bedrijfskunde (Technologiemanagement). In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, samen met vriendinnen of huisgenoten te chillen en biertjes te drinken in de stad. Ik vind het erg leuk dat ik actief lid ben geworden bij TeMa. Mijn rol in de PromoCie is het ontwerpen van de flyers. Ik kijk er naar uit om komend jaar promotie voor TeMa te maken en ik zie jullie vast snel!

Dag allen. Mijn naam is Leon Schutten, 19 jaar oud en fotofunctionaris bij de PromoCie. Ik zit in mijn tweede jaar van de Bachelor Bedrijfskunde (Technologiemanagement). Buiten TeMa ben ik vaak te vinden op de Brugstraat met mijn clubgenoten van Albertus. Ook hou ik van sporten en uitgaan. Ik kijk er naar uit om alle gezelligheid van TeMa vast te leggen dit jaar.