Media Committee

WhatsApp_Image_2017-11-02_at_17.05.17_1.jpeg
V.l.n.r.: Marileen Rickelman (Secretaris), Gijs Boeve (Filmfunctionaris), Tessa Dijkkamp (Voorzitter), Niek van de Sande (Flyerfunctionaris), Heleen Wissink (Hoofdredacteur)


Voorzitter 

Hé iedereen! Mijn naam is Tessa Dijkkamp, 19 jaar oud en ik ben tweedejaars student Bedrijfskunde, track technologie management. Ik ben afkomstig uit het oosten van Nederland en heb dus een prachtig (Twents) accent. Ik wilde graag in Groningen studeren, omdat het een echte studentenstad is en omdat ik graag op mijzelf wilde wonen. ‘s Avonds houd ik ervan om leuke dingen te doen met vrienden, zoals bowlen of poolen. Volgend jaar, in het laatste jaar van de bachelor, wil ik graag mijn minor in het buitenland volgen. Echter weet ik nog niet waar ik dit wil gaan doen, daarom ben ik momenteel aan het rondneuzen. Dit is mijn eerste jaar als lid van TeMa. Komend jaar zal ik fungeren als de voorzitter van de commissie. De reden dat ik actief lid ben geworden is dat ik verwacht veel te kunnen leren van een commissie. Daarbij vind ik het erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen die dezelfde interesses hebben. 


Secretaris

Hoihoi! Mijn naam is Marileen Rickelman, ik ben 22 jaar oud en ben dit jaar begonnen aan de master Technology and Operations Management. Ik kom oorspronkelijk uit Best (Noord-Brabant) en heb voorheen al in Rotterdam en Los Angeles gestudeerd. Ik heb voor Groningen gekozen omdat ik opzoek was naar een echte studentenstad. Dit is dan ook mijn eerste jaar bij TeMa en ik zal binnen de Mediacommissie de rol van secretaris op mij nemen. Voorheen heb ik al wat ervaring opgedaan in promotie en marketing en hoop dit zo voort te kunnen zetten. Naast deze commissie ben ik ook onderdeel van de learning community programmeren en speel ik volleybal bij Kroton. 


Film functionaris 

Hey, ik ben Gijs Boeve, 20 jaar oud en ben verantwoordelijk voor het in elkaar zetten van de filmpjes voor bijvoorbeeld de aftermovies van verschillende evenementen. Mijn hobby’s zijn voetballen, netflixen, dumpert kijken en uitgaan met vrienden (lekker standaard). Ik kom oorspronkelijk uit het mooie Dalfsen vlakbij Zwolle. Ik studeer Bedrijfskunde en zit in mijn tweede jaar (TM). Naast TeMa ben ik ook actief bij Gyas als huismeester. Ik hoop dat ik jullie trots kan maken op jullie activiteit en nieuwe leden kan inspireren door super mooie aftermovies te maken.  


Flyer functionaris

Hey. Ik ben Niek, ben 22 jaar oud en woon al een tijdje in het mooie Groningen. Ik ben geboren in Aruba maar mijn ouders wonen in Velp (bij Arnhem) en Zutphen. Dit jaar ben ik begonnen met de studie Bedrijfskunde en het leek mij ook heel leuk om bij de studie actief te worden, vooral om meer mensen te leren kennen en je studententijd een stuk leuker te maken. 

Dit is dan ook mijn eerste jaar bij TeMa en ik zal proberen zoveel mogelijk activiteiten bij te wonen. Ik heb al enkele jaren bij Aegir geroeid en een jaartje bij The Knickerbockers gevoetbald, echter ben ik hier dit jaar meer gestopt om een jaartje studie af te ronden. In mijn vrije tijd vind je mij 3 keer per week in de sportschool en minimaal 1 keer tot vaker per week in de stad.


Hoofdredacteur 

Hi! Mijn naam is Heleen Wissink, 21 jaar oud, en inmiddels al een aantal jaren woonachtig in het hoge noorden. Naast dat ik in de weekenden graag terugkeer naar het oosten, Markelo, houd ik ook van een rondje rennen of fietsen en af en toe start ik een triathlon. Nadat ik mijn bachelor Bedrijfskunde heb afgerond ben ik in september gestart met de master Supply Chain Management. Na een aantal jaren alleen lid te zijn geweest bij TeMa was de tijd wel rijp om actief lid te worden. Binnen de Mediacommissie ben ik benoemd als hoofdredacteur. Aan mij dus de taak de pen te pakken om jullie te voorzien van interessante artikelen. 

Heb jij briljante ideeën voor een artikel, een verzoek voor een flyer of moeten wij een kiekje van jou, of voor jouw commissie, maken bij een evenement twijfel dan niet om contact op te nemen door te mailen naar promotion@temagroningen.nl. 


Onze partners