Lustrum Committee

Lustrum_commissie_foto.jpg
V.l.n.r.: Luuk, Feiko, Rebekka, Tessa, Sim


TeMa is opgericht op 26 mei 2009 en elke 5 jaar zal dit groots worden gevierd door middel van een Lustrum. De Lustrum Committee zal verantwoordelijk zijn voor de organisatie van deze Lustrumweek, die zal bestaan uit een breed scala aan (feestelijke) activiteiten. De Lustrum Committee '18-'19 stelt zich hieronder voor!

Voorzitter

Hallo allemaal! Mijn naam is Sim Kersten, ben momenteel 22 jaar oud en ben in september aan de master Supply Chain Management begonnen. Ik heb de eer om in mei 2019 het tweede Lustrum van TeMa te mogen organiseren met een gezellige, maar bovenal ijverige commissie. Binnen de commissie ben ik de voorzitter en kan je dus altijd naar mij toekomen met vragen aangaande het Lustrum. Naast mijn commissiewerk en mijn Master SCM hou ik ervan om te zaalvoetballen, dit doe ik bij Drs. Vijfje. Dit wordt mijn vierde achtereenvolgende actieve jaar binnen TeMa en ik vind het nog steeds erg leuk. In mijn eerste jaar heb ik in de Social Committee gezeten. Het jaar daarna heb ik de rol van Penningmeester gehad binnen het bestuur en het afgelopen jaar ben ik voorzitter geweest van de KasCo, dit ben ik dit jaar ook. Ik hoop er samen met mijn commissie een heel mooi jaar en bovenal spetterend Lustrum van te maken, tot dan!

Secretaris & Promotie

Hallo allemaal! Mijn naam is Tessa Dijkkamp. Ik ben 20 jaar oud en zit in mijn derde jaar van de bachelor Bedrijfskunde. Momenteel ben ik bezig met de minor Psychologie om mijn kennis te verbreden. Ik kom uit een klein stadje Ootmarsum in het mooie Twente. Vorig jaar ben ik voorzitter geweest van de Media Committee en omdat ik TeMa zo leuk vind ben ik dit jaar opnieuw actief lid geworden. Mijn functie binnen de Lustrum Committee is Secretaris & Promotie functionaris. Dit is een grote uitdaging voor mij met meer verantwoordelijkheden. Ik heb er ontzettend veel zin in en ik hoop dat jullie uitkijken naar het Lustrum!

Penningmeester

Hallo! Mijn naam is Luuk van der Moolen en ik ben 22 jaar oud. Ik zit momenteel in het laatste jaar van mijn bachelor Technologiemanagement en hoop deze dan ook af te ronden dit jaar. Ik ben geboren en opgegroeid in Zwolle. Mijn hobby’s zijn snowboarden, veld- en zaalvoetbal. Laatstgenoemde doe ik hier in Groningen bij Drs. Vijfje. Daarnaast drink ik graag een biertje met vrienden. Na afgelopen jaren in de Redactiecommissie en de ISP Committee te hebben gezeten word ik dit jaar de penningmeester van de Lustrum Committee. Ik heb er erg veel zin in en hoop dat we iets moois kunnen gaan neerzetten!

Acquisitie & Dagcoördinator

Hi! Mijn naam is Rebekka Kloppenburg. Ik ben 23 jaar en zit inmiddels in de afrondende fase van mijn master Technology and Operations Management. Ruim vier jaar geleden kwam ik zelf voor het eerst met TeMa in aanraking, namelijk tijdens de eerste lustrumweek. Het één leidt tot het ander, wat bij mij heeft geresulteerd in actief worden in verschillende commissies en zelfs het bestuur. Vier jaar later zijn we hier: komend jaar heb ik de eer om te helpen bij de organisatie van het tweede Lustrum, en hierbij in het bijzonder zorg te dragen voor de acquisitie en dagcoördinatie. Ik heb er veel zin in, en ik hoop jullie allemaal te zien bij het Lustrum!

Acquisitie & Dagcoördinator

Mijn naam is Feiko Smid en ik ben 22 jaar oud. Dit Lustrum heb ik de eer om de rol van acquisitie en dagcoördinatie te vervullen nadat ik vorig jaar in de Social Committee zat. Ik zit op dit moment in mijn derde jaar van de bachelor Technologiemanagament en hoop deze dit jaar af te sluiten. Naast mijn studie speel ik voetbal, kijk ik veel series, ga ik naar festivals en hou ik er ook wel van om een biertje te doen met vrienden. Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar en ga met volle overgave proberen er een prachtig lustrum van te maken samen met de commissie.

Onze partners