ISP Committee

De ISP Committee zal het International Study Project organiseren. Dit is een educatieve reis naar een buitenlandse bestemming met bedrijfsbezoeken, bezoek aan een buitenlandse universiteit en het verkennen van de stad! Zij houden zich bezig met het uitzoeken van een locatie, benaderen van bedrijven en het kiezen van een passend thema. Hieronder stelt de commissie zich voor.

Klik hier voor meer informatie over het afgelopen International Study Project.

DSC03401-bewerkt_1.jpg
V.l.n.r.: Annerigt Sijbesma (Acquisitie & Dagcoordinator), Evert Schonewille (Acquisitie & Dagcoordinator), Luuk van der Moolen (Secretaris), Rob van Zoelen (Penningmeester), Ruurd Dobber (Voorzitter)


Voorzitter
Hey! Mijn naam is Ruurd Dobber,  ik ben 19 jaar oud en ik ga aankomend studiejaar bezig met mijn derde jaar Technologiemanagement. Voor mij is dit de eerste keer dat ik actief geworden ben bij een vereniging, wat vooral betekent dat ik er ontzettend veel zin in heb om een geweldige activiteit neer te gaan zetten. Naast TeMa ben ik ook lid van de Martinistam, de studentenscoutingvereniging van Groningen en doe ik af en toe wat aan hardlopen. Dit jaar zal ik de rol van voorzitter op mij nemen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn commisieleden een leuk jaar te beleven!

Secretaris
Hallo! Mijn naam is Luuk van der Moolen en ik ben 21 jaar oud. Ik zit momenteel in het tweede jaar van mijn bachelor Technologiemanagement. Daarnaast voetbal ik in het weekend in Zwolle, en doordeweeks in de zaal bij Drs.Vijfje. Na afgelopen jaar in de RedacCie te hebben gezeten word ik dit jaar de secretaris van de ISP Committee. Ik heb er erg veel zin in en hoop dat we iets moois kunnen gaan neerzetten!

Penningmeester
Ik ben Rob, 20 jaren oud en zit momenteel in mijn derde jaar van de bachelor Bedrijfskunde met de richting Technology Management. Vorig jaar ben ik lid geworden van TeMa en heb ik de RedacCie gedaan, dit is mij zo goed bevallen dat ik mij volgend jaar ga storten op een nieuwe uitdaging als penningmeester binnen de ISP Committee! Ik heb er erg veel zin in om dit jaar samen een geweldig ISP neer te gaan zetten. Daarnaast is korfballen een grote hobby van me. Hier ben ik al op mijn 6e mee begonnen in Drachten en tegenwoordig doe ik dat bij G.S.K.V. de Parabool. Verder vind ik het ook leuk andere sporten te beoefenen, (live) muziek te luisteren, een biertje te drinken en te darten met mijn huisgenoten.

Acquisitie & Dagcoördinator
Hallo, mijn naam is Annerigt Sijbesma en ik ben 19 jaar oud. Ik ben net klaar met het eerste jaar bedrijfskunde en heb daarin mijn propedeuse gehaald. Naast mijn studie ben ik lid van de studentenvereniging Dizkartes. Ik heb gekozen voor de richting technologie management en om mijn horizon te verbreden ben ik lid geworden bij TeMa en heb  meteen gesolliciteerd voor de ISP Committee. Ik kan niet wachten om te beginnen met mijn functies dag coördinatie en aquisitie! Ik weet zeker dat dit een topjaar gaat worden samen met de ISP Committee.

Acquisitie & Dagcoördinator
Mijn naam is Evert Schonewille en volgend jaar ga ik acquisitie & dagcoördinator vervullen bij de ISP commissie. Dit jaar ben ik actief lid geworden bij TeMa, waar ik acquisitie deed bij de Activiteiten commissie. Volgend jaar ben ik een derdejaars bedrijfskunde student en ga ik een minor volgen in filosofie. Hier heb ik ontzettend veel zin in net zoals mij inzetten voor TeMa. Ook ben ik lid bij Albertus, waar ik de aankomende zomer vol ga genieten van het lustrum. Verder werk ik op dit moment bij Belsimpel.nl bij de klantenservice.          Onze partners