ISP-commissie

De ExcurCie zal het International Study Project organiseren. Dit is een educatieve reis naar een buitenlandse bestemming met bedrijfsbezoeken, bezoek aan een buitenlandse universiteit en het verkennen van de stad! Zij houden zich bezig met het uitzoeken van een locatie, benaderen van bedrijven en het kiezen van een passend thema. Hieronder stelt de commissie zich voor.

Klik hier voor meer informatie over het afgelopen International Study Project.

IMG_6414.JPG
V.l.n.r.: Luuk van der Moolen (Secretaris), Evert Schonewille (Acquisitie & Dagcoordinator), Annerigt Sijbesma (Acquisitie & Dagcoordinator), Ruurd Dobber (Voorzitter), Rob van Zoelen (Penningmeester)


Hallo! Mijn naam is Stefan Takman en ik ben 21 jaar oud. Ik heb net het profiel Business & Management van de bachelor Bedrijfskunde afgerond en ik ga volgend jaar Technologiemanagement afmaken. Afgelopen jaar heb ik een geweldige tijd beleeft in Canada, toen ik vier maanden in Montreal studeerde. Verder kun je me vaak op het circuit vinden, als ik mijn grote hobby motocross uitoefen. In 2015 heb ik de ISP-reis naar Hamburg zelf mee mogen maken. Dit heeft zo’n goede indruk achtergelaten, dat ik besloten heb om de reis voor aankomend jaar te organiseren. Ik ga dit doen in de rol van voorzitter en ik heb er erg veel zin in om met een leuke en gezellige commissie een schitterende week neer te zetten.

Ik ben Jurjen, 23 jaar en vorig jaar juni mijn bachelor Technologiemanagement afgerond. Afgelopen jaar heb ik een geweldig tussenjaar gehad, waarbij ik 6 maanden heb gereisd door Nieuw-Zeeland, Australië en Indonesië. Komend jaar begin ik met de master Supply Chain Management. Naast reizen, heb ik fitness weer een beetje opgepakt en hou ik van goede films en series. Ik heb heel veel zin in komend jaar en denk dat we een geweldig ISP kunnen organiseren.

Hallo! Mijn naam is Sharmaine en ik ben 20 jaar. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn bachelor, komend studiejaar zal ik beginnen aan de master TOM en daarna waarschijnlijk nog de master healthcare-management. In het jaar ’14-’15 ben ik actief geweest in de PromoCie en na het eerste semester in het buitenland te hebben gezet leek het me nu weer erg leuk om actief lid te worden. Dit jaar zal ik de functie van secretaris vervullen binnen de ISP-commissie en ik hoop samen de rest van mijn commissie weer een fantastische week neer te kunnen zetten. Ik hoop dat jullie er allemaal bij zijn!

Mijn naam is Lilian Slagter en ik ben 22 jaar oud. Naast mijn bachelor Bedrijfskunde, profiel Technologiemanagement, studeer ik ook Kunst- en Architectuurgeschiedenis en hoop beide bachelors volgend jaar af te ronden. Momenteel ben ik nog secretaris van Studievereniging Meander. Omdat ik verder wil in de richting van Bedrijfskunde, leek het me erg leuk om ook actief lid te worden bij TeMa. Met de functie dag coördinator en acquisitie binnen de ISP commissie denk ik dat dit zeker gaat lukken. Ik heb erg veel zin om met mijn commissie naar een geweldige week toe te werken en er een onvergetelijke reis van te maken!

Hoi! Mijn naam is Reinout, ik ben 22 jaar en ik rond momenteel mijn bachelor Econometrics & Operations Research af. Volgend jaar wil ik de master TOM gaan doen hier in Groningen en het jaar hierna wil ik de master Operations Research and Quantitative Logistics aan de Erasmus universiteit in Rotterdam gaan doen. Ik viel hiervoor met mijn studie onder de studievereniging Vesting en ik zat afgelopen jaar in het bestuur van Socrates Groningen. Ik vind het heel leuk dat ik sinds dit jaar bij de TeMa zit en als actief lid mee kan doen! In mijn vrije tijd doe ik aan wielrennen en drummen en ik ga aankomend jaar weer beginnen met tennissen. Ik kijk er erg naar uit om in mijn rol als Aquisitie en Dagcoördinator aankomend jaar een fantastisch ISP neer te zetten!