Introduction Committee

IMG_5230.JPG
V.l.n.r.: Thomas Arends (Voorzitter), Laura Wessels (Dagcoördinator), Judith de Jonge (Penningmeester), Sumedh Kulkarni (Secretaris)

Mijn naam is Thomas Arends, 23 jaar. Op dit moment ben ik bezig met mijn double degree master in Operations Management. Sinds vorig jaar ben ik actief lid van TeMa en geniet ik van de gezelligheid die dit meebrengt. Omdat ik hoop dat nog meer studenten lid worden van onze geweldig vereniging heb ik mij opgegeven voor de Introduction Committee.  Met onze commissie zullen wij ervoor gaan zorgen dat de komende introductie activiteiten een groot succes gaan worden!

Mijn naam is Judith de Jonge. Ik ben 20 jaar en derdejaars bedrijfskunde student van de track Technology Management. Afgelopen jaar was ik voorzitter van de PromoCie. Dit was een erg leuk jaar als actief lid en daarom wilde ik dit jaar weer een commissie doen. Bij de Introduction Committee ben ik dit jaar penningmeester. Een leuke uitdaging die ik graag aan ga! Ik hoop dat wij als commissie leuke activiteiten gaan organiseren om zo veel mogelijk nieuwe leden binnen halen. 

Mijn naam is Laura Wessels, 22 jaar. Momenteel ben ik bezig met het afronden van de Bachelor Bedrijfskunde - TM. Afgelopen jaar heb ik samen met mijn commissie, de Excurcie, een geweldige reis naar Praag georganiseerd. Het eerste semester van dit jaar heb ik mijn minor in het buitenland gevolgd. Nu ik weer terug ben, heb ik mijn kans gegrepen om weer actief te worden bij TeMa! Samen met mijn commissie zullen wij ons de komende maanden inzetten om leuke activiteiten voor te organiseren voor het nieuwe collegejaar. Naast deze activiteiten zien we jullie graag op de borrel! 

Hoi hoi!  My name is Sumedh Kulkarni. I am 24 years old and currently studying Msc. Technology and Operations Management. I am from India and this is my second year in Groningen(great place to be a student). I am secretary of the Introduction Committee at TeMa. Apart from studies, I like to play squash, watch documentaries/movies and chill out with friends. Can`t wait to introduce new students to TeMa!

Onze partners