Conference Committee

Zoals de naam al verraad organiseert de Conference Committee de jaarlijkse TeMa Conference. Dit is één van onze grootste evenementen dat bestaat uit een 1-daags congres wat vaak plaatsvindt in november. Tijdens dit formele evenement zullen verschillende bedrijven participeren door het geven van lezingen, workshops en masterclasses. Bij de organisatie hiervan komt veel kijken; denk aan acquisitie, locatie, dagorganisatie etc. Ben jij opzoek naar net iets meer uitdaging en lijkt je de organisatie hiervan iets voor jou, dan is de Conference Committee zeker iets voor jou. De Conference Committee '20-'21 bestaat uit:

  • Voorzitter - Femke Oomen
  • Secretaris & Promotie - Elena Bakker
  • Penningmeester - Klaas Schurer 
  • Acquisitie & Dagcoördinator - Leonie Dikkeschei 
  • Acquisitie & Dagcoördinator - Jeroen Kamphuis 
IMG-20200818-WA0026.jpg
v.l.n.r.: Leonie Dikkeschei, Jeroen Kamphuis, Femke Oomen, Klaas Schurer en Elena Bakker

Hey! Mijn naam is Femke Oomen, 21 jaar oud en kom uit Stiens, Friesland. Ik ben sinds mijn 2e jaar van de bachelor Bedrijfskunde lid van TeMa en ben naast passief lid, ook actief lid geweest bij bijvoorbeeld het organiseren van de ISP 2019. Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn bachelor en aan het kijken welke master mij het meeste aanspreekt. Verder werk ik bij een kledingwinkel als webshopbeheerder, sport ik graag en vind ik het leuk om een terrasje te pakken met vrienden als de zon schijnt. Binnen de conference committee heb ik de rol als voorzitter en ga ik er samen met mijn commissie proberen om er voor te zorgen dat de vorige versies van de conference worden overtroffen! Tot dan! 

IMG_5217.jpeg

Hey allemaal! Mijn naam is Elena Bakker, ik ben 23 jaar en mag dit jaar de rol van Secretaris en Promotie op me nemen. In februari heb ik mijn Bachelor in International Business afgerond, en ben sindsdien begonnen met de master SCM.  Het leek me leuk en leerzaam om naast mijn master actief lid te worden bij TeMa. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te doen met vrienden, serie kijken, en te bakken. Ik ben erg veel zin in het komende jaar en hoop dat we een geweldige conferentie voor jullie kunnen organiseren!

IMG_5228.jpeg

Welkom aan een ieder! Mijn naam is Klaas Schurer, 23 lentes jong en afkomstig uit het mooie Bakkeveen. In mijn vrije tijd ben ik een groot liefhebber, en in mindere mate beoefenaar, van (amateur) voetbal. Na het afronden van de opleiding Technische Bedrijfskunde in Leeuwarden ben ik in september naar Groningen gekomen voor de pre-master Technology and Operations Management. Na vorig jaar aanwezig te zijn geweest op de conference, leek het mij een interessante uitdaging om dit jaar zelf bij te dragen aan de organisatie hiervan. Als penningmeester zorg ik ervoor dat de financiën van conference op orde zijn zodat we voor jullie een geweldig evenement neer kunnen zetten! Ik hoop daarom ook dat jullie hier in grote getallen bij aanwezig zullen zijn!.

IMG_5219.jpeg

Hi Allemaal! Ik ben Leonie Dikkeschei, ik ben 22 jaar en kom uit het Twentse dorpje Wierden. Ik ben afgelopen februari begonnen met de master Supply Chain Management. Hiervoor heb ik de bachelor International Business en master International Financial Management gedaan, ook beide aan de Rijksuniversiteit Groningen. Binnen de Conference commissie heb ik de functie acquisitie en dag coördinator. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten of sportwedstrijden te bekijken, in de natuur te zijn en veel tijd met m’n vrienden door te brengen. Ik heb veel zin om samen met m’n commissie dit jaar de conference te organiseren en ik hoop jullie daar allemaal te zien!

IMG_5222.jpeg

Dag allen! Mijn naam is Jeroen Kamphuis, 22 jaar oud. In september ben ik gestart met mijn pre-master Supply Chain Management. Hiervoor heb ik Industrial Engineering & Management gestudeerd in Zwolle en vervolgens ben ik een jaar werkzaam geweest als consultant voor een machinefabriek in Harderwijk. Verder ben ik een liefhebber van spelletjes, het buitenleven en sporten. Naast Tema ben ik actief bij Scouting en het Rode Kruis. Als acquisitie functionaris en dagcoördinator ben ik verantwoordelijk voor het maken en onderhouden van de bedrijfscontacten voor de TeMa conference. Ik kijk er naar uit om voor jullie een fantastische conference neer te zetten! Tot de 24ste!


IMG_5235.jpeg