Conference Committee

IMG_65851cropped_bewerkt_1.jpg
Vlnr: Marien Damman (Acquisitie & Dagoördinator), Lisa de Jong (Penningmeester), Rémon Jasperse (Voorzitter), Hildo Venhuizen (Secretaris), Linda Wittenhorst (Acquisitie & Dagcoördinator)


Voorzitter

Hoi! Ik ben Rémon en ik ben momenteel mijn tweede jaar van de track Technology Management aan het afronden. Vorig jaar heb ik ervoor gekozen om naast mijn studie, ook actief lid te worden bij TeMa, o.a. om meer medestudenten te leren kennen. Met veel plezier en enthousiasme stond ik samen met mijn commissiegenoten van toen, aan het begin van de eerste International Committee van TeMa! Een periode waar ik met veel plezier op terug kijk. Afgelopen jaar, had ik ook het voorrecht om namens TeMa een van de grootste gala's van Groningen te organiseren, samen met 9 andere (internationale) studieverenigingen. Dit jaar zal ik de functie van voorzitter van de Conference Committee innemen.
Wij kijken er naar uit om een nog grootser en succesvoller evenement neer te zetten dit jaar. De lat ligt hoog na vorig jaar, maar ik heb het volste vertrouwen in mijn commissie en ik weet zeker dat wij hierin zullen slagen. Wees erbij dit jaar en maak het zelf mee!
Wij hopen jullie allemaal te zien op het symposium van dit jaar.  
TeMa Conference ~ 22 november 2017


Acquisitie & Dagcoördinator

Hii, mijn naam is Linda Wittenhorst, ben 22 jaar en kom uit Raalte. Vorig jaar heb ik mijn bachelor HBO Technische Bedrijfskunde in Enschede afgerond. Waarnaar ik in september met de pre-MSc Technology and Operations Management begonnen ben. Dit is dus mijn eerste jaar in Groningen en bij TeMa. Mijn rol binnen de Conference Committee is acquisitie functionaris en dagcoördinator. Ik heb zin in dit jaar binnen de commissie en TeMa, en zie jullie graag op het TeMa Conference!


Secretaris

Hoi, mijn naam is Hildo Venhuizen. Ik ben 21 jaar en ik kom uit Nijensleek. Dit is een klein boerendorpje in Drenthe. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van Bedrijfskunde met de track Technologiemanagement. Mijn rol binnen de Conference Committee is Secretaris en daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de promotie. Ik heb erg  veel zin in het organiseren van dit mooie evenement. Ik zie jullie dan ook graag op 22 november op de Tema Conference!


Penningmeester

Hoi! Mijn naam is Lisa de Jong en ik ben dit jaar penningmeester van de Conference Committee. Ik ben 20 jaar en ik kom uit Siegerswoude. Dit is een klein dorp in Friesland. Op dit moment ben ik derdejaars Bedrijfskunde student (Technologiemanagement) en ik hoop in september met mijn master te kunnen beginnen. Ik kijk er naar uit een leuk en interessant TeMa Conference neer te zetten!


Acquisitie & Dagcoördinator

Hoi! Mijn naam is Marien Damman, ik ben 21 jaar en kom uit Hoonhorst. Dit is een klein dorp op ongeveer tien kilometer van Zwolle.  Inmiddels derdejaars Technologiemanagement student. Na vorig jaar al secretaris te  zijn geweest van de TeMagaCie (voorganger van de RedacCie), heb ik nu de eer om acquisitiefunctionaris en dagcoördinator van de Conference Committee te zijn. Buiten de studie om voetbal ik graag, loop ik regelmatig hard en spreek ik wanneer ik kan af met vrienden. Ik ga mijn best doen om samen met mijn commissiegenoten een mooi TeMa Conference neer te zetten en hoop jullie dan ook allemaal te zien!

Onze partners