Conference Committee

IMG_3561.jpg
V.l.n.r. Niels Lobbes (Treasurer & Vice Chairman), Annemarijn Komdeur (Secretary), Jeroen Berends (Chairman), Iris Mulder (Acquisition & Day Coördinator), Willem Rakhorst (Acquisition & Day Coördinator)


Voorzitter

Hallo! Mijn naam is Jeroen Berends, ik ben 21 jaar oud en ik kom uit Hengelo. Ik ben derdejaars Bedrijfskunde student, en ik verwacht de bachelor dit jaar af te ronden. Voorheen ben ik actief lid geweest bij andere verenigingen. Aangezien een uitdagende commissie doen erg leuk en leerzaam is en ik ook meer studenten van mijn studie wou leren kennen, heb ik er voor gekozen om actief lid te worden bij TeMa. Ik mag dan ook dit jaar de functie voorzitter op me nemen van de Conference Committee. De Conference groeit elk jaar en de lat wordt ook steeds hoger gelegd. Ik hoop samen met mijn commissiegenoten deze groei door te kunnen zetten, ik heb er alle vertrouwen in dat we weer een mooie Conference neer gaan zetten! Ik hoop jullie allemaal te zien op 28 november!

Secretaris

Hallo allemaal! Mijn naam is Annemarijn Komdeur en ik ben 22 jaar. Ik kom uit Roden en woon nu sinds een aantal jaren in Groningen. Ik heb vorig jaar mijn Bachelor Bedrijfskunde afgerond en ben in september aan de masters SCM and TOM begonnen. Ik ben al sinds mijn Bachelor lid bij TeMa, maar heb nog nooit eerder een commissie gedaan. Daarom leek het mij super leuk en leerzaam om een commissie te gaan doen: de Conference Commissie. Ik zal de functie van secretaris op mij nemen. Ik weet zeker dat wij als commissie een hele leuke, leerzame conference gaan neerzetten, dus ik hoop jullie allemaal te zien op woensdag 28 November.

Penningmeester

Beste TeMa leden, mijn naam is Niels Lobbes en ik ben momenteel 23 jaar oud. Mijn ouderlijk huis ligt in Maarssen, maar ben al een aantal jaren woonachtig in het centrum van Groningen. Dit studiejaar ben ik begonnen met de pre-master TOM en een actief lid geworden van TeMa. Dit jaar zal ik de functie Penningmeester van de Conference Committee bekleden. Hierbij zal ik mij vooral bezighouden met de financiële aspecten van de Conference. We gaan met de rest van de commissie ervoor zorgen dat dit evenement een enorm succes wordt en ik hoop jullie allemaal te zien op woensdag 28 november 2018.

Acquisition / Day coordinator I

Beste TeMa-leden, mijn naam is Willem Rakhorst en ik ben 24 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Veessen, een klein dorpje tussen Zwolle en Apeldoorn en ik woon nu voor 1,5 jaar in Groningen. Vorig jaar ben ik begonnen met mijn pre master Tom omdat ik nog te veel van het studenten leven genoot en niet aan het werk wilde. Momenteel ben ik bezig met mijn master. Vorig jaar heb ik deelgenomen aan het conference en dit was een zeer interessante en leuke ervaring. Ik zou het gaaf vinden om zo’n dag zelf te organiseren en daarom heb ik gesolliciteerd als acquisition/day coordinator. Met mijn commissiegenoten gaan we er alles aan doen om het conference van vorig jaar minimaal te evenaren. Tot 28 november!

Onze partners