Career Committee

carreer_committy_foto.jpg
V.l.n.r: Justin Beentjes (Acquisitie & Dagcoördinatie), Martijn van Boven (Voorzitter), Floris Ganzeboom (Secretaris), Eva Wissink (Acquisitie & Dagcoördinatie), Johan Ziel (Penningmeester)


De Career Committee zet zich in om een mooie TeMa Inhousetour te organiseren in maart 2018, waarbij studenten en bedrijven ruim de kans krijgen om een mooie indruk op elkaar achter te laten. Veel bedrijven zullen worden benaderd en hopelijk zullen deze net zo interessant zijn als de vorige jaren! 


Voorzitter
Ha mooie mensen! Mijn naam is Martijn van Boven, 24 jaar oud, geboren in een klein dorpje in Drenthe. Na mijn Bachelor Technische Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool, heb ik gekozen de Pre-Master Supply Chain Management te volgen. Na mijn tussenjaar als Bestuur van de KEI-week heb ik de Master weer opgepakt. In mijn vrije tijd houd ik zeker van een feessie, wat ik dan weer compenseer met sportieve activiteiten. Mijn TeMa-verleden is nog aardig jong, aangezien ik pas in april 2017 lid ben geworden. Momenteel rond ik mijn scriptie af en verwacht ik in februari 2018 afgestudeerd te zijn. Inmiddels zijn wij als commissie al weer twee maanden hard bezig om voor jullie de mooiste Inhousetour ooit tevoren neer te zetten. We hopen jullie daarom ook allemaal te zien op 8 en 9 maart!

Secretaris
Mijn naam is Floris Ganzeboom, ik ben 19 jaar en ben momenteel tweedejaarsstudent Bedrijfskunde waarbinnen het de track Technologie Management betreft. Dit collegejaar ben ik aangewezen om als secretaris binnen de wel gewaardeerde en fantastische Career Committee mijn functie te vervullen. Samen met de overige vier commissieleden heb ik de eer de Inhousetour te organiseren welke in 2018 zal plaatsvinden, waar ik tevens ontzettend naar uitkijk.
Naast mijn studie en actief lidmaatschap binnen TeMa ga ik graag naar de sportschool en werk ik als boekhouder bij een onderneming in Zwolle. Overigens houd ik ook van een avond stappen met vrienden onder het genot van alcoholische dranken.

Penningmeester
Mijn naam is Johan Ziel, 22 jaar en ik ben dit jaar de Penningmeester van de Career Committee. Op het moment ben ik bezig met de masters Supply Chain Management en Industrial Engineering & Management. Naast mijn studies en commissie voetbal ik graag, loop ik hard en doe ik graag een drankje met vrienden. Samen met mijn commissie gaan we een geweldige Inhousetour organiseren en ik hoop jullie te zien bij de Inhousetour op 8 en 9 maart 2018.

Acquisitie & Dagcoördinator
Hi! Mijn naam is Justin en ik studeer momenteel de master Supply Chain Management. Voordat ik aan deze master begon, heb ik de Bachelor Bedrijfskunde (Track Business & Management) aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd. In mijn vrije tijd speel ik graag voetbal bij een lokale club in de buurt van Zwolle. Daarnaast vind ik het ook leuk om te zaalvoetbalen, fitnessen en squashen bij de Aclo. Ik kijk heel erg uit naar mijn functie als Acquisitie & Dagcoördinator en hoop een onvergetelijke dag naar te zetten met mijn collega's van de carrière-commissie 

Acquisitie & Dagcoördinator 
Mijn naam is Eva Wissink, 21 jaar. Ik ben op dit moment bezig met het afronden van mijn Bachelor Technologie management en hoop per februari te kunnen beginnen aan de Master HRM. In mijn vrije tijd sport ik bij Trainmore en ga ik graag een poar neem'n. Hiernaast heb ik nog tijd weten vrij te maken om deel uit te maken van de carrière commissie en ben ik samen met Justin verantwoordelijk voor de acquisitie en het dagprogramma. Houdt 8 & 9 maart maar vast vrij in je agenda! Niet alleen omdat ik dan bijna jarig ben, maar dan zal ook eindelijk de inhousetour plaatsvinden (: Zie jullie dan!

Onze partners