Career Committee

Commissiefoto_CareerCie.JPG
V.l.n.r.:Jaep Postma (Acquisitie & Dagcoördinator), Tjarda van Duijl (Penningmeester), Lisa van Casteren (Voorzitter), Lisa Oostendorp (Secretaris), Elroy St. Jago (Acquisitie & Dagcoördinator)


De Career Committee zet zich in om een mooie TeMa Inhousetour te organiseren in maart 2017, waarbij studenten en bedrijven ruim de kans krijgen om een mooie indruk op elkaar achter te laten. Veel bedrijven zullen worden benaderd en hopelijk zullen deze net zo interessant zijn als de vorige jaren! 

Voorzitter

Mijn naam is Lisa van Casteren, 22 jaar. Afgelopen jaar heb ik de bachelor Bedrijfskunde – track TM afgerond. Nu volg ik de master TOM en mogelijk daarnaast de master SCM, dus ik zit nog wel een tijdje in het Hoge Noorden! In voorgaande jaren ben ik lid geweest van de BorrelCie (zo heette dat toen nog) en de ISP-commissie, waarmee wij de reis naar Praag hebben georganiseerd. Naast studie en commissies ben ik student-assistent en  sport ik graag: zwemmen, fietsen en wat aclo-uurtjes (mits het niet te veel vereist van mijn gebrekkig ritmisch vermogen). Ik heb er zin in om met mijn commissiegenoten de Inhousetour van 2017 te organiseren, hopelijk zien wij jullie op 9 en 10 maart!

Secretaris

Mijn naam is Lisa Oostendorp, ik ben 21 jaar en zit in het derde jaar van de bachelor Technologiemanagement. Ik hoop mijn bachelor dit jaar af te ronden en volgend jaar te beginnen aan de masters Technology Operations Management en Supply Chain Management. Vorig jaar ben ik actief geweest in de ExcurCie als acquisitie en dag-coördinator en het leek me ontzettend leuk om nog een jaar actief te zijn bij TeMa. Dit jaar mag ik de rol van secretaris in de Career Committee vervullen, waar ik erg veel zin in heb! Ik hoop dat we een hele leuke Inhousetour kunnen organiseren!

Penningmeester

Mijn naam is Tjarda van Duijl, 21 jaar. Ik ben derdejaars bachelorstudent van de track Accountancy en Controlling. Vorig jaar was ik filmfunctionaris van de PromoCie, wat mij, als actief lid bij TeMa, ontzettend veel herinneringen heeft gegeven waar ik met veel plezier aan terugdenk. Ik krijg vaak de vraag waarom ik als Accountancy student bij TeMa zit. Dat is natuurlijk omdat TeMa de gezelligste en leukste vereniging van allemaal is! Daarnaast ben ik ook zeker TM-geïnteresseerd. Ik vind het gaaf en indrukwekkend om grote distributiecentra te zien of ingewikkelde productieprocessen te bekijken en heb daarom ook ontzettend veel zin in onze Inhousetour!

Acquisitie & Dagcoördinator

Mijn naam is Jaep Postma, 24 jaar en samen met Elroy ben ik acquisitie en dagcoördinator voor de Career Committee. Voor dat ik naar Groningen kwam, heb ik de bachelor werktuigbouwkunde gedaan en nu doe ik de pre-MSc. TOM. Als hobby blijf ik bij de werktuigbouw, in mijn vrije tijd bouw en repareer ik machines. Samen met mijn commissie hoop ik je te zien bij de Inhousetour 9 en 10 maart 2017!

Acquisitie & Dagcoördinator

Mijn naam is Elroy St.Jago, 22 jaar en samen met Jaap ben ik acquisitie en dagcoördinator binnen de Career Committee. Hiervoor heb ik de bachelor International Business gedaan in Groningen en op dit moment ben ik bezig met de master Supply Chain Management. Ik ben zelf nog een redelijk groentje binnen TeMa, maar tot nu toe heb ik het heel erg naar mijn zin tijdens de commissieavonden en de borrels. Ik heb erg veel zin in de Inhousetour die wij samen neer gaan zetten en de rest van dit TeMa-jaar!

Onze partners