Activity Committee

IMG_3886.jpg
V.l.n.r.: Martijn Vreurink (Secretaris), Patricia Assen (Promotiefunctionaris & Penningmeester), Ruben Quak (Voorzitter), Evertjan Schonewille (Acquisitiefunctionaris & Penningmeester)

De Activity Committee organiseert drie spetterende sociale activiteiten voor de vereniging. Zo moet je denken aan het kerstdiner tijdens de koude winterdagen. Verder organiseren zij de batavierenrace eind april. Aan het begin van het collegejaar organiseren zij ook de BOTYA (Beginning Of The Year Activity).

Mijn naam is Ruben Quak, ik ben 24 jaar en ben geboren in Haarlem. Na mijn HBO Bedrijfskunde MER ben ik vorig jaar in Groningen begonnen met mijn Pre-Msc SCM. Dit jaar ga ik mijn pre-master afmaken, volg ik alvast enkele vakken voor mijn master en doe ik projectmanagement bij de Open Universiteit. In mijn vrije tijd doe ik graag aan hardlopen en loop ik geregeld halve marathons. Een andere hobby is reisfotografie. Daarnaast vind ik het erg leuk om mij actief in te zetten bij TeMa. Ik heb er veel zin in om met mijn collega-commissieleden diverse activiteiten voor ons allemaal te organiseren. Ik hoop vele van jullie te zien tijdens deze activiteiten!

Ik ben Patricia Assen, 23 jaar en vervul de functie van promotiefunctionaris en penningmeester binnen de Activity Committee. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de track Technology Management en hoop dan ook aan het eind van dit academische jaar mijn bachelor binnen te hebben. De activiteitencommissie biedt zowel een combinatie tussen organiseren en creativiteit en staat centraal bij het gezamenlijk neerzetten van een eindresultaat als groep. Juist dit samen met de diversiteit van de activiteiten maakt het zo leuk om onderdeel te zijn van de Activity Committee.  Ik kijk er dan ook erg naar uit om er samen met mijn commissiegenoten een gezellig en onvergetelijk jaar van te maken.

Mijn naam is Martijn Veurink, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Haaksbergen (Twente). Begin dit jaar ben ik met mijn tweede jaar als bedrijfskundestudent begonnen en heb ik voor de track technologiemanagement gekozen. In mijn vrije tijd houd ik van voetballen waarvoor ik ook nog ieder weekend terugreis om bij mijn club Bon Boys te spelen. Verder mag ik in mijn vrije tijd graag fitnessen en met vrienden een biertje drinken. Dit jaar ben ik voor het eerst actief lid bij TeMa en zal ik de functie van secretaris en dag coördinator bekleden bij de Activity Committee. Ik heb er erg veel zin in en hoop dat we een leuk jaar tegemoet gaan met veel gezellige activiteiten.

Mijn naam is Evert Schonewille en ik ben 21 jaar en ben geboren in Hoogland, dat is een dorpje die nu is aangesloten bij Amersfoort. Dit jaar ben ik begonnen aan mijn tweede jaar van Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit en moet helaas dit blok nog een vak volgen van het eerste jaar. Dus op het moment volg ik 4 vakken. Voor de rest ben ik lid bij Albertus Magnus, ook hier ben ik tweedejaars. Voor de rest ben ik veel aan het chillen met huisgenoten of ben ik bij mijn vriendin in Utrecht. Dit jaar kijk ik vooral uit naar de batavierenrace. Ik hoop jullie allemaal daar te kunnen zien en anders wel bij het kerstdiner!


Klik hier voor meer informatie over de Batavierenrace

Onze partners