Activity Committee

WhatsApp_Image_2017-12-12_at_19.57.43.jpeg
V.l.n.r.: Marten Idzerda (Promotiefunctionaris), Edwin Ghattas (Penningmeester), Larissa Staal (Voorzitter), Jan Piet Hoekstra (Secretaris)


De Activity Committee organiseert twee sociale activiteiten voor de vereniging, namelijk het kerstdiner in december en de Batavierenrace in april.

Voorzitter

Hoihoi! Ik ben Larissa Staal, 20 jaar oud en zit nu in mijn tweede jaar van Bedrijfskunde. Dit jaar is mijn eerste jaar bij TeMa en vervul ik de functie voorzitter binnen de Activity committee. Het leek me leuk om meer mensen te leren kennen die dezelfde track volgen en om actiever te worden naast de studie. Naast mijn studie ben ik lid bij  GCHC en houd ik van reizen. Volgend jaar hoop ik dan ook mijn minor te volgen in het buitenland. Samen met mijn commissiegenoten hopen we jullie te zien bij het kerstdiner en bij de Batavierenrace.

Secretaris

Mijn naam is Jan Piet Hoekstra, ik ben 20 jaar en ik kom uit Oldeboorn (Friesland). Begin dit jaar ben ik begonnen met mijn tweede jaar als Bedrijfskunde student en heb ik voor de track T&M gekozen.In mijn vrije tijd hou ik ervan om te voetballen, fitnessen of met vrienden een paar biertjes te drinken. Dit jaar ben ik voor het eerst actief lid bij TeMa en heb ik de functie van secretaris en acquisitie functionaris in de activity committee toebedeeld gekregen. Ik heb er erg veel zin in en ik hoop er met iedereen een leuk jaar van te maken.

Promotiefunctionaris

Mijn naam is Marten Idzerda en ik ben 22 jaar. Ik kom uit Zwolle, maar ik woon nu al 4 jaar in Groningen. Ik ben bezig om de bachelor bedrijfskunde, en daar binnen de track technologiemanagement, af te ronden.  In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden. Dit wordt mijn vierde jaar bij TeMa en ik kijk er erg naar uit om het kerstdiner en de batavierenrace te organiseren.

Penningmeester

Mijn naam is Edwin Ghattas en ik ben 21 jaar oud. Ik ben een tweedejaars student Bedrijfskunde met profiel Technology Management. Ik miste praktijkervaring in mijn studie en daarom ben ik sinds dit jaar actief lid van TeMa. Bij de Activity Committee ben ik dit jaar penningmeester en ik kijk er naar uit om samen met de commissie het kerstdiner en de Batavierenrace te organiseren. Ik hoop dat iedereen een leuk jaar zal hebben bij TeMa!

Onze partners