Huidig bestuur

BJ_13882_2.jpg
V.l.n.r.: Hannah Kistemaker (Commissaris Extern), Sim Kersten (Penningmeester), Carmen Hoormann (Voorzitter), Kevin Bood (Commissaris Intern), Eline de Groot (Secretaris)

Carmen Hoormann - Voorzitter

Mijn naam is Carmen Hoormann (22)  en kom oorspronkelijk uit Klein Berßen (Duitsland). Voor het collegejaar 2016-2017 mag ik de functie voorzitter binnen het TeMa-bestuur bekleden. Menteel rond ik mijn bachelor Bedrijfskunde met het profiel Technologiemanagement af en ga volgend jaar beginnen met een paar vakken van de master TOM. In de afgelopen jaren bij TeMa heb ik twee keer de activiteitencommissie gedaan. De reden hiervoor is dat ik de Batavierenrace echt een van de mooiste activiteiten vind die onze mooie vereniging rijk is. In deze commissie was ik in mijn eerste jaar bij TeMa promotiefunctionaris en in mijn tweede jaar voorzitter. Naast dat ik actief ben bij TeMa voetbal ik al sinds kinds af aan. Na jaren lang bij VVS gespeeld te hebben, sinds dit jaar bij The Knickerbockers. Daarnaast vind ik het leuk om af en toe te hardlopen en racefietsen, maar het aller leukste moment van de week is de donderdagavond als ik samen met mijn roeiploeg van Gyas, die een hechte vriendinnengroep is geworden, een Ploma houd.

Ik zie erg uit naar komend studiejaar en hoop jullie allemaal te zien op een van de vele activiteiten die TeMa organiseert!

Eline de Groot - Secretaris

Ik ben Eline de Groot en ik ben 21 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Nieuw-Beerta (Noord-Oost Groningen) met mijn vier broertjes en zusjes. Daar ben ik elk weekend ook nog te vinden in verband met mijn werk. Ik zit nu in het derde jaar van de studie Bedrijfskunde, track Technologiemanagement en met nog een paar vakken te gaan hoop ik deze volgend jaar af te ronden. In mijn vrije tijd houd ik van eten en leuke dingen doen met vrienden en familie, daarnaast probeer ik regelmatig te sporten zoals squash en spinning en kan ik genieten van een goed boek. Ik ben al twee jaar actief bij TeMa, eerst als secretaris in de Symposiumcommissie en nu (nog) secretaris bij de Feestcommissie. Ik heb dan ook heel veel zin om me nog verder te ontwikkelen als secretaris in het komende jaar.
Ik hoop dat het een onwijs leerzaam maar vooral onwijs leuk jaar gaat worden en dat we elkaar veel zullen zien op de activiteiten!

Sim Kersten - Penningmeester

Mijn naam is Sim Kersten, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Arnhem. Sinds het begin van mijn studie in 2014 woon ik in Groningen. Momenteel zit ik aan het einde van het tweede jaar van de track TM. Buiten mijn studie probeer ik minimaal één keer per week te sporten. Vaak is dit squash, maar ik doe ook aan hardlopen en wielrennen. Daarnaast vind ik het leuk om met vrienden of om met mijn vriendin leuke dingen te doen. Het afgelopen jaar ben ik met veel plezier actief geweest in de FeestCie. Door de leuke ervaringen en momenten die ik het afgelopen jaar binnen TeMa heb opgedaan heb ik ervoor gekozen om het komende jaar met veel enthousiasme de penningmeester van het 8e bestuur van TeMa te zijn.

Kevin Bood - Commisaris Intern & Vicevoorzitter

Hoi! Mijn naam is Kevin Bood en ik ben 21 jaar. Momenteel zit ik in mijn 3e jaar van de bachelor Bedrijfskunde, profiel Technologiemanagement. Komend jaar heb ik de eer commissaris intern & vice voorzitter te zijn van het TeMa bestuur 2016-2017. Vorig jaar zat ik in de ISP-commissie, waarmee we een onvergetelijke week naar Hamburg hebben georganiseerd. Nadat ik afgelopen semester mijn minor in Maleisië heb gevolgd, ben ik voorzitter geworden van de Introductiecommissie. Om nu, na mijn actieve lidmaatschappen, in het bestuur te zitten vind ik een hele mooie uitdaging.
​Ik heb enorm veel zin in het komende jaar en ik hoop dat we samen met het bestuur en alle leden er een fantastisch TeMa-jaar van gaan maken.

Hannah Kistemaker - Commissaris Extern

Hoi! Ik ben Hannah Kistemaker en ben op dit moment 19 jaar oud. Al bijna twee jaar gelukkige bewoner van de mooiste studentenstad; Groningen. Ik zit nu in mijn tweede jaar bedrijfskunde en volg de track TM. Dit komende jaar ga ik de functie van commissaris extern op mij nemen. Volgend jaar hoop ik naast een leuk jaar bij TeMa, ook een paar vakken te volgen en Spaans te leren. Naast studeren, chill ik veel met vrienden waarmee ik biertjes drink, sport of lekker ga koken. Ik hou van drukte om mij heen, het liefst probeer ik alles mee te pakken en overal bij  te zijn. Ik heb erg veel zin om mij dit jaar in te zetten voor TeMa en hoop dat we er een fantastisch jaar van gaan maken!