Huidig bestuur

Bestuursfoto.jpg
V.l.n.r.: Evert Schonewille (Commissaris Extern & Vicevoorzitter), Jan Piet Hoekstra (Secretaris & Promotie), Jeroen Berends (Voorzitter), Anouk Eikelboom (Penningmeester), Annerigt Sijbesma (Commissaris Intern)


Voorzitter - Jeroen Berends

Hallo! Mijn naam is Jeroen Berends, ik ben 21 jaar oud en ik kom uit Hengelo. Ik ben derdejaars Bedrijfskunde student, en ik verwacht de bachelor dit jaar af te ronden voor ik aan het uitdagende bestuursjaar begin. Ik houd ervan om mensen om me heen te hebben, vandaar dat ik er meestal ook voor kies om actief lid te worden bij de verenigingen waar ik bij zit. Zo heb ik eerst de promo commissie bij een andere vereniging gedaan. Aangezien ik wat meer mensen op mijn studie wou leren kennen heb ik er voor gekozen om ook bij TeMa actief lid te worden, wat uitmondde in het voorzitterschap van de Conference Committee. Dit is me erg goed bevallen, en ik kijk dan ook heel erg uit naar komend jaar als Voorzitter van het Bestuur 2018-2019! Ik verwacht samen met mijn bestuursgenoten, en natuurlijk alle leden er een geweldig jaar van te maken en ik hoop jullie allemaal te zien op de activiteiten!


Secretaris & Promotie - Jan Piet Hoekstra

Hee allemaal! Mijn naam is Jan Piet Hoekstra, ben 20 jaar oud en ben opgegroeid in het Friese Oldeboorn. Momenteel ben ik bezig met mijn 2e jaar van Bedrijfskunde track Technology Management. Ik voetbal bij Drs. Vijfje en The Knickerbockers en daarnaast hou ik er van om met vrienden af te spreken en bier te drinken. In mijn eerste jaar ben ik secretaris en acquisitie functionaris geweest van de Activity Commitee. Ik heb het altijd naar mijn zin gehad bij TeMa en ben daarom ook erg blij dat ik komend jaar mijzelf de Secretaris & Promotie van het Bestuur 2018-2019 mag noemen! Ik hoop er samen met het bestuur een leuk en leerzaam jaar van te maken en hoop zoveel mogelijk van jullie te zien bij alle activiteiten!


Penningmeester - Anouk Eikelboom

Hey! Mijn naam is Anouk Eikelboom en ik ben 20 jaar oud. Ik kom uit Wijhe, maar woon al bijna 2 jaar in het prachtige Groningen en heb het hier erg naar m’n zin. Op dit moment ben ik tweedejaars Bedrijfskunde – TM student. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te zwemmen en met vriend(inn)en af te spreken. Afgelopen jaar was ik de promotie functionaris van de Social Committee bij TeMa, wat me erg goed is bevallen. Maar ondertussen vond ik het tijd voor een volgende stap, een functie in het Bestuur. Met veel blijheid zeg ik dan ook dat ik in het aankomende Bestuur van 2018-2019 de rol van Penningmeester mag vervullen! Ik hoop dat aankomend jaar een geweldig jaar wordt samen met mijn mede-bestuursgenoten en natuurlijk alle leden!


Commisaris Extern & Vice Voorzitter - Evert Schonewille

Hey! Mijn naam is Evert Schonewille, ben 22 jaar oud en kom uit een klein dorpje (Hoogland) dat tegenwoordig onderdeel is van Amersfoort. Op het moment ben ik bezig met mijn derde jaar van Bedrijfskunde TM. Ook ben ik na mijn Minor Filosofie verder gegaan met Filosofie van een bepaald Wetenschapsgebied en hoop ik volgend jaar één van beide studies af te ronden. Naast mijn studies ben ik twee jaar actief lid bij TeMa. Ik heb de Activity Committee en de ISP Committee gedaan. Dit komt met name omdat het erg leuk en leerzaam is om een commissiejaar te doen en vanuit die ervaring wil ik nu verder met het Bestuur 2018-2019! Mocht je mij nog niet kennen, schroom dan niet om op één van de vele activiteiten mij te benaderen. Dit kan natuurlijk ook op het hok, waar wij komend jaar gaan zitten.


Commissaris Intern - Annerigt Sijbesma

Hoi! Mijn naam is Annerigt Sijbesma, maar noem me maar gewoon Annie hoor! Ik ben 20 jaar oud en ik woon nu bijna 2 jaar met veel plezier in Groningen. Ik ben momenteel bezig met mijn tweede jaar van de bachelor bedrijfskunde in de richting Technologiemanagement. Naast TeMa ben ik ook lid van een studentenvereniging en hou ervan om elke woensdagavond samen met mijn vriendinnen een hapje te eten en een paar drankjes te doen in de stad. Daarnaast vind ik het ook leuk om zo nu en dan even een groepslesje te volgen bij de Aclo en ik voetbal elke week bij Lycurgus. Afgelopen jaar ben ik actief geweest in de ISP Committee. Volgend jaar mag ik aan de slag bij TeMa als Commissaris Intern. Ik heb er heel veel zin in en ik hoop dat het een topjaar zal gaan worden!

Onze partners