Huidig Bestuur

Bestuursfoto.jpeg
v.l.n.r.: Iris Mulder (Commissaris Extern & Vicevoorzitter), Deniz Guzel (Secretaris & Promotie), Judith de Jonge (Voorzitter), Max Krekelberg (Penningmeester), Lisa Foppen (Commissaris Intern)


Judith de Jonge - Voorzitter

Mijn naam is Judith de Jonge (20) en ik ben opgegroeid in Zweeloo (Drenthe). Ik ben derdejaars bedrijfskunde student van de track Technologiemanagement. Ik werk ik thuisthuis in een buffetrestaurant en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen met vriendinnen leuke dingen te gaan doen. Daarnaast vind ik het leuk om series en/of films te kijken en probeer ik een aantal keer in de week nog te gaan sporten.Inmiddels ben ik alweer twee jaar actief lid bij TeMa. Ik ben in mijn eerste jaar voorzitter geweest van de PromoCie en dit jaar ben ik penningmeester van de IntroCie. Ik vind het daarom ook super leuk dat ik voorzitter mag zijn van het Bestuur 2017-2018, zodat ik nog langer kan genieten van de gezelligheid van de vereniging. Ik hoop dat wij als bestuur een super leuk en leerzaam jaar kunnen gaan meemaken met TeMa, en ik zie jullie daarom ook graag op alle activiteiten!


Deniz Guzel - Secretaris & Promotie

Hee allemaal! Mijn naam is Deniz Guzel, ben 22 jaar oud in zit momenteel in mijn 3e jaar van mijn studie International Business. In mijn vrije tijd hou ik ervan om leuke dingen met leuke mensen te doen, zoals uitgaan, reizen of gewoon chillen. Daarnaast ben ik werkzaam als DJ in de Wolther Wolthers, wat ook mijn grootste hobby is. Van alle nieuwe leden van het kandidaatsbestuur ben ik als enige niet actief lid bij TeMa is geweest, dus ik ga mijn best doen jullie zo snel mogelijk te leren kennen. Ik kijk er heel erg naar uit om het komende jaar de functie secretaris en promotie zo goed mogelijk te vervullen en er samen een geweldig jaar van te maken!


Max Krekelberg - Penningsmeester

Hallo! Mijn naam is Max Krekelberg. Ik kom uit Maarssen en ben 21 jaar oud. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken, te gaan hardlopen en met vrienden af te spreken. Na vorig jaar actief te zijn geweest als voorzitter van de FeestCie mag ik dit jaar de functie van penningmeester vervullen in het bestuur 2017-2018 van TeMa. Daarnaast wil ik volgend jaar mijn scriptie gaan schrijven om zo mijn bachelor af te ronden. Samen met mijn bestuursgenoten en jullie hoop ik er een mooi jaar van te gaan maken.


Lisa Foppen - Commissaris Intern

Mijn naam is Lisa Foppen, ik ben 21 jaar oud en kom uit Harderwijk maar woon nu al bijna drie jaar met veel plezier in Groningen. Ik zit momenteel in het tweede jaar van de bachelor Bedrijfskunde met de track Technologiemanagement. Naast mijn studie vind ik het leuk om te reizen, met vrienden af te spreken, biertjes te drinken en af en toe te sporten. Afgelopen jaar ben ik actief lid geworden bij TeMa en heb ik de PromoCie gedaan. Na een jaar actief lid te zijn geweest, ben ik erg enthousiast geworden over TeMa en heb ik besloten om te solliciteren voor het Bestuur. Ik kijk er heel erg naar uit om me komend jaar verder in te zetten voor TeMa en de functie Commissaris Intern op mij te nemen. Ik hoop dat we samen met alle leden er een fantastisch jaar van gaan maken!


Iris Mulder - Commissaris Extern & Vicevoorzitter

Hoi! Ik ben Iris Mulder. Ik ben 21 jaar oud en zit nu in mijn tweede jaar Bedrijfskunde. Ik volg de track Technologymanagent met heel veel plezier. Ik kom oorspronkelijk uit Zwolle, maar woon nu al 3 prettige jaren in Groningen. Naast mijn studie houd ik erg van reizen en gezelligheid met vrienden. Ik hou erg van af en toe een biertje te drinken met mijn vrienden. Ik ben afgelopen jaar bij TeMa lid geworden en ben gelijk actief geworden. Ik heb dat jaar de Feestcie gedaan met veel plezier. Aangezien het altijd zo leuk was heb ik gesolliciteerd voor het bestuur. Ik kijk er heel erg naar uit met mijn mede bestuursgenoten er een prachtig jaar van te maken!
Onze partners