Bestuur

IMG_5955.JPG
v.l.n.r.: Douwe Jens Steensma (Penningmeester), Tom Strating (Voorzitter), Niek van Harten (Secretaris), Mark Kingma (Extern)

  

Voorzitter - Tom Strating

Ola! Mijn naam is Tom Strating, ik ben 22 jaar jong en ben opgegroeid in het prachtige Hengelo. Momenteel zit ik in het 3e jaar van mijn Bachelor Bedrijfskunde TM en deze hoop ik binnenkort af te ronden om hierna mijn functie voorzitter te vervullen bij TeMa en te starten met het volgen van wat vakken van de MSc Supply Chain Management of Technology & Operations Management.

Twee jaar geleden ben ik bij TeMa gekomen en begonnen in de Social Committee als promotiefunctionaris. Binnen deze fantastische commissie heb ik mij in mijn eerste jaar bij TeMa ontzettend vermaakt en veel nieuwe leuke mensen leren kennen met als hoogtepunten de borrels en het Lustrum. Na mijn eerste jaar bij TeMa wist ik zeker dat ik actief wilde blijven bij TeMa, dit leidde ertoe dat ik dit jaar weer trots lid van de Social Committee mocht zijn.

Nadat ik met verschillende bestuursleden, onder het genot van een kop koffie, een goed gesprek heb gehad over een mogelijk bestuursjaar wist ik vrij snel dat ik ervoor wilde gaan. Wat mij vooral aanspreekt is de kans om meer voor TeMa te kunnen betekenen en mijzelf daarnaast verder te kunnen ontwikkelen. Verder lijkt het mij een fantastische ervaring om samen met drie medebestuurders een super leuk en gezellig jaar te hebben in samenwerking met de vele mooie commissies, leden en partners die TeMa kent. 


Secretaris & Promotie - Niek van Harten

Hoi allemaal! Mijn naam is Niek van Harten, ik ben 20 jaar oud en ik ben geboren en getogen in klein stadje genaamd Steenwijk. Volgend jaar zit ik in mijn derde jaar van de bachelor bedrijfskunde. Ik heb veel verschillende hobby’s en houd van veel verschillende activiteiten zoals reizen, zwemmen en fietsen. Mijn grootste tijdverdrijf is echter sowieso voetbal! Niet alleen het spelen ervan maar ook het kijken ervan. Ik heb de afgelopen 15 jaar bij een club in Steenwijk gevoetbald maar komend jaar mag ik een “transfer” maken naar G.S.V.V The Knickerbockers waar ik heel erg veel zin in heb! Het afgelopen jaar was mijn eerste jaar als actief lid bij TeMa. Dit jaar was al zo’n leuk jaar dat ik nu meteen een poging wilde wagen om bestuur te doen en nu kan ik zeggen dat ik volgend jaar de positie van secretaris en promotie zal vervullen binnen het TeMa bestuur! Ik heb er super veel zin in en ondanks wat er nu allemaal gaande is in de wereld, weet ik zeker dat samen met mijn medebestuursleden we er een geweldig jaar van zullen maken voor al onze leden!


Penningmeester & Vice Voorzitter - Douwe Jens Steensma

Hallo allemaal! Mijn naam is Douwe Jens Steensma, 21 jaar en vanaf september de nieuwe penningmeester van TeMa. Ik heb mijn jeugd doorgebracht in Friesland, maar woon sinds een aantal jaren in het mooie Groningen. Naast studeren, sport ik graag en kun je mij treffen op het terras voor een biertje. Onlangs heb ik mijn bachelor Bedrijfskunde afgerond en komend jaar ga ik starten met de Master Supply Chain management. Gedurende de afgelopen jaren heb ik deelgenomen aan diverse commissies en ben ik betrokken geraakt bij meerdere evenementen van TeMa. Mijn medebestuurders en ik zijn ervan overtuigd dat wij ondanks de huidige beperkingen omtrent Covid-19 komend jaar wederom tot een onvergetelijk jaar zullen maken. Wij kijken ernaar uit om jullie snel te zien bij één van onze evenementen of bij te praten onder het genot van een kop koffie.


Commissaris Extern – Mark Kingma

Hey, mijn naam is Mark Kingma. Ik ben 22 jaar en kom uit het prachtige Delfzijl, een havenplaatsje in noord-groningen. Hier was ik altijd wel te vinden binnen de lijnen op het voetbal of basketbalveld, nu blijf ik meestal buiten de lijnen. Mocht je benieuwd zijn naar de legende van Delfzijl en niet te zuinig zijn op je enkels, kan er altijd een balletje gegooid of getrapt worden. Dit jaar ben ik begonnen aan mijn master Supply Chain Management. Ik heb hier veel zin in maar het jaar 2020-2021 zal voor mij in het teken staan van het vervullen van de functie als Commissaris Extern bij TeMa. Ik hoop in dit gekke jaar van waarde te kunnen zijn voor TeMa en veel corona-proof evenementen neer te kunnen zetten. Ik hoop jullie te zien op de evenementen en borrels!