Bestuur

Wij zoeken onze opvolgers! Wil jij deel uitmaken van het Bestuur 2020-2021?

Het is een unieke kans om je te ontwikkelen naast je studie, je ontmoet veel nieuwe mensen, het geeft een boost aan je CV, maar bovenal is het een ontzettend leuke tijd! 

Meer informatie kun je vinden in het bestuursboekje door hier te klikken. Ook kun je altijd met één van ons een online koffietje doen om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kun je ook altijd een appje doen naar de kandidaatsvoorzitter Tom: 0642345056


Aanmelden kan tot en met 1 juni door je CV en motivatiebrief te mailen naar: apply@temagroningen.nl

TeMa_Board_19-2-.jpg
v.l.n.r.: Gijs Boeve (Commissaris Extern), Larissa Staal (Secretaris & Promotie), Feiko Smid (Voorzitter), Ruurd Dobber (Penningmeester), Femke te Velthuis (Commissaris Intern)

  

Voorzitter - Feiko Smid

Hoihoi, mijn naam is Feiko Smid. Ik ben 23 jaar en ben van plan dit jaar mijn bachelor af te ronden om zo volgend jaar een beginnetje te kunnen maken in de master Technology & Operations Management. Trots mag ik vanaf 9 juli het voorzitterschap van deze prachtige vereniging op mij nemen, waar ik erg naar uit kijk! Binnen TeMa heb ik twee prachtige commissies gedaan de laatste 2 jaar, namelijk de Social Committee en de Lustrum Committee. In deze twee jaar heb ik TeMa op zo’n manier leren kennen dat ik mij graag een volledig jaar in wil zetten als bestuur. Ik heb veel geweldige mensen leren kennen die zich met veel plezier voor TeMa inzetten en dat vind ik prachtig om te zien. Naast TeMa heb ik (je zou het niet zeggen) ook nog hobby’s, namelijk voetbal en series kijken. Ik hoop jullie volgend jaar allemaal vaak langs te zien komen op activiteiten en ook buiten activiteiten!


Secretaris & Promotie - Larissa Staal

Olla! Mijn naam is Larissa Staal, ik ben 21 jaar oud en ben geboren en getogen in de beste studentenstad van Nederland, Groningen. Dit jaar verwacht ik mijn bachelor diploma in ontvangst te mogen nemen en volgend jaar ga ik met volle overtuiging beginnen aan mijn bestuursjaar bij TeMa waar ik de rol secretaris en promotie mag vervullen. Twee jaar geleden ben ik actief lid geworden bij deze gezellige vereniging om meer studenten te leren kennen die hetzelfde profiel volgden. Hier heb ik tot op de dag van vandaag nooit spijt van gehad! Binnen TeMa ben ik voorzitter geweest van de activity committee en de introduction committee, wat erg is aan te raden. In mijn vrije tijd sta ik graag op en naast de hockeyvelden, ben ik zo nu en dan in de stad te vinden en houd ik ervan om tijd door te brengen met vrienden en familie. Kom gezellig een koffietje drinken op het hok en schroom niet om vragen te stellen!


Penningmeester & Vice Voorzitter - Ruurd Dobber

Hoi allemaal! Mijn naam is Ruurd Dobber, 21 lentes jong en opgegroeid in het Gelderlandse plaatsje Apeldoorn. Ik ben momenteel bezig met het afronden van mijn Bachelor Technology Management en daarnaast ben ik aankomend jaar Penningmeester & Vice Voorzitter van het Bestuur 2019-2020. Als actief lid bij TeMa ben ik voorzitter geweest van de ISP naar Krakau en afgelopen jaar had ik de eer om voorzitter te zijn van de International Committee. Naast TeMa vind ik het in mijn vrije tijd leuk om te koken, een boekje te lezen of met vrienden een paar biertjes te drinken. Ik heb erg veel zin om mij komend collegejaar voor TeMa in te zetten en kijk er naar uit om oude vrienden weer te zien en nieuwe mensen te leren kennen.


Commissaris Intern - Femke te Velthuis

Hi allemaal! Mijn naam is Femke te Velthuis, ik ben 22 jaar en ik zal aankomend jaar de rol als Commissaris Intern op me gaan nemen binnen het TeMa bestuur. Ik kom oorspronkelijk uit de Achterhoek (eigenlijk uit een heel klein dorp met minder dan 10.000 inwoners) en doe op dit moment de Double Degree master SCM & TOM aan de RuG. Tijdens mijn bachelor heb ik een half jaar gestudeerd in Zuid Afrika voor mijn minor abroad. Dit vond ik zo’n leuke tijd dat ik bij terugkomst in Nederland heb gesolliciteerd voor de International Study Project (ISP) commissie. Als actief lid binnen TeMa kreeg ik de kans om veel nieuwe mensen te leren kennen en om zowel gezellige als interessante evenementen mee te maken. Daarom leek het me dan ook een mooie uitdaging om dit jaar bestuur te gaan doen binnen TeMa. Naast reizen houd ik van duiken, ben ik een wintersport liefhebber en maak je mij heel erg blij met een lekker kopje koffie! Dus kom vooral een keer langs op ons nieuwe hok voor een praatje en een koffietje. Tot snel!  


Commissaris Extern – Gijs Boeve

Hee! Mijn naam is Gijs Boeve en ben 22 jaar oud. Ik ben geboren in Zwolle en opgegroeid in het pittoreske dorpje Dalfsen. Ik heb mijn bachelor Technologiemanagement net afgerond en mag dit jaar de eervolle functie als Commissaris Extern vervullen. Ik ben bij TeMa al twee jaartjes actief geweest in de Media Commissie en de Introductie Commissie wat mijn enthousiasmeerde om een bestuursjaar bij TeMa te doen. Ik heb erg veel zin om samen met de rest me dit jaar volledig in te gaan zetten voor TeMa en haar leden. Ik hoop veel van jullie te zien op de activiteiten, de borrels en ons nieuwe bestuurshok!

Partners