TeMa Online

Welkom bij TeMa!

  • Vereniging
  • 2 minuten (485 woorden)

Jeroen Berends (Voorzitter)

Beste TeMa-leden,

Via deze weg wil ik jullie allemaal nogmaals hartelijk welkom heten bij TeMa. Hopelijk is iedereen uitgerust en wel begonnen aan een nieuw academisch jaar.

Zoals een aantal van jullie al zullen weten ben ik Jeroen Berends. Dit jaar bekleed ik de functie van voorzitter van het huidige bestuur bij deze mooie vereniging. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 10 juli hebben wij, nadat we traditioneel onze dassen hadden geknoopt, trots ons beleid gepresenteerd. Na een intensieve maar vooral interessante vergadering, mochten we ons daadwerkelijk het bestuur van Studievereniging TeMa noemen. Nadat de overdracht had plaatsgevonden zijn we samen met een aantal commissieleden druk bezig geweest met de voorbereidingen van dit academische jaar.

Één van deze commissies is een hele bijzondere. Een commissie die slechts eenmaal per vijf jaren wordt gevormd: de Lustrum Committee. Dit jaar viert TeMa haar 10e verjaardag en dit moet natuurlijk groots gevierd worden! Mede dankzij jullie heeft TeMa zich ontwikkeld tot de vereniging die ze nu is, een vereniging om trots op te zijn!

Naast het lustrum focussen wij ons op de drie pilaren die TeMa kenmerken: carrière, studie en sociaal. Terwijl ik aan het schrijven ben is er al een Excel Cursus georganiseerd voor 30 enthousiaste masterstudenten, hebben we mogen genieten van een heerlijk Running Dinner, gevolgd door de eerste TeMa Social van het jaar en heeft de inhousedag bij Stork plaatsgevonden. Daarnaast staan er nog een groot aantal evenementen op de planning. 28 november vindt bijvoorbeeld één van de grootste evenementen van het jaar plaats; de TeMa Conference! Later in het jaar vinden ook nog de Inhousetour en de International Study Project plaats waar we jullie graag zouden willen zien.

Wij vinden het erg belangrijk om de mening van jullie te horen. Op deze manier proberen wij een zo aantrekkelijk mogelijk aanbod aan activiteiten voor iedereen te creëren. Zo zijn we bijvoorbeeld met het plan gekomen om een SPSS cursus te organiseren in week 46 en 47. Verder hebben we inzicht verkregen in de verschillende branches waar onze alumni over het algemeen terecht komen. Dit bleek voornamelijk in de consultancybranche te zijn en daarom hebben we besloten een Consultancy Day te organiseren.

Tot slot wil ik iedereen bedanken die voor een commissie heeft gesolliciteerd. We willen iedereen feliciteren die een plekje heeft kunnen bemachtigen in één van onze commissies. Voor alle andere die ook geïnteresseerd zijn: niet getreurd, eind januari gaan de inschrijvingen weer open voor onder andere de Conference Committee en de Introduction Committee! De nieuwe commissieleden worden 15 oktober bekend gemaakt, dus kom zeker even langs om ze te feliciteren onder het genot van een drankje!

Namens mijn bestuursgenoten wil ik jullie heel veel succes wensen aankomend studiejaar en we hopen jullie ook allemaal te mogen zien op de activiteiten die we voor jullie organiseren. Daarnaast kan je ook altijd een lekkere kop koffie/thee komen halen op ons kantoor in Duisenberg: 5414.0002.


 


Alumni Blog: Jasper Dijkhoff
08okt

Alumni Blog: Jasper Dijkhoff

Hallo TeMa leden, Mijn naam is Jasper Dijkhoff en ik ben alweer anderhalf jaar alumnus van deze mooie vereniging. Ik ben actief geweest...

Alumni Blog: Gerard Wolters
24sep

Alumni Blog: Gerard Wolters

Beste TeMa leden. Mijn naam is Gerard Wolters en ik ben sinds september 2017 alumnus lid van TeMa. September 2011 begon ik op papier als...

Onze partners