TeMa Online

TeMa zoekt Bestuur '18-'19

  • Vereniging
  • 3 minuten (533 woorden)

De sollicitaties voor het TeMa Bestuur 2018-2019 zijn geopend! Ben jij op zoek naar een uitdaging naast je studie? Ben jij bereid je een jaar lang in te zetten voor een hechte, ondernemende en groeiende studievereniging en vind je het leuk om veel nieuwe contacten op te doen? Solliciteer dan voor het TeMa Bestuur 2018-2019!

Een bestuursjaar binnen TeMa betekent een jaar vol nieuwe inzichten en ervaringen. Het is de ideale gelegenheid om meer uit je studententijd te halen en je te ontwikkelen op zowel sociaal als professioneel vlak. Gedurende een bestuursjaar doe je op zowel formele als informele wijze vele contacten op. Daarnaast ontwikkel je ook je organisatorische vaardigheden, doordat je als bestuur van deze mooie vereniging allerlei verschillende activiteiten zal organiseren en coördineren. Gedurende het jaar zal je op verschillende vlakken uitgedaagd worden en veel ervaring opdoen op het gebied van beleidvorming, het werken in teamverband en het motiveren en begeleiden van anderen. Kortom: een bestuursjaar is uitdagend, leerzaam en daarbij ook erg gezellig! Je zal jezelf op verschillende vlakken ontwikkelen en zal ervaringen op doen die je zeker zullen helpen in je verdere studie en carrière.

Het TeMa Bestuur heeft de volgende vijf functies:
• Voorzitter
• Secretaris
• Penningmeester
• Commissaris Intern
• Commissaris Extern

Voorzitter
Vind je het leuk om mee te denken op strategisch niveau? Neem jij graag initiatief en houd jij het overzicht? Dan zoeken wij jou als nieuwe Voorzitter van TeMa!

Secretaris
Houd je van gestructureerd werken en kan je goed overzicht houden? Is teksten schrijven aan jou besteed en vind je het leuk om contact te hebben met de leden en andere verenigingen? Dan is de functie van Secretaris iets voor jou! 

Penningmeester
Heb jij affiniteit met cijfers en beschik jij over het overzicht om de financiële huishouding van een vereniging in goede banen te leiden? Dan is de functie van Penningmeester echt iets voor jou!

Commissaris Intern
Ben je sociaal betrokken? Vind je het leuk om veel contact te hebben met mensen en kan je overzicht houden? Dan is de functie Commissaris Intern iets voor jou!

Commissaris Extern
Vind je het leuk om in contact te komen met verschillende bedrijven en beschik je over flink wat overtuigingskracht? Ben je professioneel en communicatief sterk? Dan is Commissaris Extern een functie voor jou!

Je kunt meer informatie over de functies en een bestuursjaar bij TeMa vinden in het bestuur informatiefolder.

Ben je geïnteresseerd in een bestuursjaar bij TeMa en wil je graag nog wat meer informatie? Dan willen we je uitnodigen om naar onze informatiebijeenkomst op 19 maart te komen. De locatie en tijd volgen nog. Tijdens deze bijeenkomst zullen wij wat vertellen over onze bestuurservaring en heb je alle mogelijkheid om de eventuele vragen die je nog hebt, te stellen. Daarnaast kan je een informatieboekje ophalen in de bestuurskamer van TeMa (5414.0002) of vinden online via deze link. Daarnaast kan je altijd een kopje koffie drinken met een van de huidige bestuursleden door te mailen naar board@temagroningen.nl .

Om te solliciteren dien je een motivatiebrief te schrijven waarin je aangeeft voor welke functies je graag wil solliciteren. Stuur deze sollicitatiebrief samen met je CV naar apply@temagroningen.nl. De deadline hiervoor is zondag 8 april.


De ins en outs van de Inhousetour
20feb

De ins en outs van de Inhousetour

Met de naderende Inhousetour, die gepland staat op 8 en 9 maart, werd het tijd eens een kijkje in de keuken te nemen van de Career...

Word actief lid!
29jan

Word actief lid!

TeMa is opzoek naar nieuwe actieve leden! Bekijk de comissie informatiefolder voor verdere info. De beschikbare commissies zijn de...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen