TeMa Online

TeMa zoekt actieve leden!

  • Vereniging
  • 2 minuten (357 woorden)

TeMa zoekt actieve leden!

Wil jij naast je studie jezelf ontwikkelen op organisatorisch gebied? Hou jij ervan om nieuwe mensen te leren kennen, en daarnaast te werken aan je CV? Word dan actief lid bij TeMa!

Actief lid aan het woord: Ruurd Dobber

Hoi,

Mijn naam is Ruurd Dobber en afgelopen jaar heb ik de grote eer gehad om de ISP-commissie te mogen voorzitten. Nadat ik gekozen had voor de track Technologiemanagement heb ik mij meteen ingeschreven TeMa, maar ik ben pas aan het einde van het jaar actief lid geworden. Achteraf heb ik spijt dat ik niet meteen voor een commissie heb gesolliciteerd, want wat was het een onvergetelijk jaar. Samen met vier geweldige commissiegenootjes heb ik gewerkt aan een studiereis naar het Poolse Krakau. Hierbij stond de invulling ons helemaal vrij. We mochten zelf op zoek naar een geschikte stad, leuke bedrijven, comfortabel verblijf en restaurants om heerlijk te kunnen eten. De grote vrijheid en verantwoordelijkheid die wij hier kregen was een enorm leuke maar vooral ook leerzame ervaring en heeft mij geholpen om te ontwikkelen op sociaal en organisatorisch gebied.

Mocht je twijfelen om een commissiejaar te gaan doen, spreek dan vooral eens met een van de actieve leden bij TeMa. Ik denk dat bijna iedereen zonder twijfel nog een keer actief zou worden. Van mijn oude commissie zijn er zelfs twee het bestuur ingegaan, één zit in de LustrumCommissie en samen met mijn laatste commissielid zal ik aankomend jaar plaatsnemen in de KasCommissie. Een commissiejaar doen is dus niet alleen leuk en leerzaam maar ook erg verslavend, want het is nergens in Groningen zo knus en gezellig als bij TeMa. Misschien feliciteer ik je binnenkort wel op een bekendmakingsborrel!

Ruurd Dobber

De commissies

De commissies die open staan zijn de volgende:

  • Activity Committee
  • Career Committee
  • International Committee
  • Media Committee
  • Social Committee

Interesse? Stuur dan een mail naar internalrelations@temagroningen.nl en/of kom langs op ons hok! We zijn te vinden in Duisenberg: 5414.0002. Ook kan je op deze link klikken om de commissie informatiefolder door te nemen voor meer informatie. De aanmeldingsperiode loopt van 3 tot 23 september.

Tot snel!


Lustrum Committee stelt zich voor!
14sep

Lustrum Committee stelt zich voor!

TeMa is opgericht op 26 mei 2009 en elke 5 jaar wordt dit groots gevierd door middel van een Lustrum. De Lustrum Committee is...

Bestuur ’18 - ‘19 stelt zich voor!
16jul

Bestuur ’18 - ‘19 stelt zich voor!

Bestuur ’18 - ‘19 stelt zich voor! Aankomend verenigingsjaar bestaat TeMa alweer 10 jaar. Dit gaat groots gevierd worden onder het...

Onze partners