TeMa Online

Sfeerverslag TeMa Conference

  • Vereniging
  • 2 minuten (331 woorden)

Woensdag 22 november 2017 vond één van onze grootste evenementen plaats. Dit jaar in een geheel nieuw jasje en onder een andere naam, het TeMa Conference. Studenten konden dit jaar deelnemen aan meerdere workshops van veel verschillende bedrijven.

Op de vroege ochtend werd het TeMa Conference geopend door Hilbert Reijn. Het thema was dit jaar “profit, while making a difference”. Hilbert Reijn, de dagvoorzitter, liet ons kennis maken met de theoretische kant van het actuele thema. Defensie nam vervolgens het stokje over om de student mee te nemen in een masterclass over de praktijk. Zij vertelden hoe verschillende takken van Defensie, dagelijks te kampen hebben met het combineren van efficiëntie en zo ‘sustainable’ mogelijk handelen.

Na de aftrap in de ochtend konden de studenten deelnemen aan een ronde vol workshops. Dit jaar werden er 4 workshops per ronde aangeboden. De eerste ronde bestond uit Brunel, Ormit, Arriva en Stevin. De workshops gingen over onder andere personal branding. Daarnaast kon de student deelnemen aan uitdagende cases. Daarna kon iedereen genieten van een uitgebreide lunch en lekkere drankjes. Tijdens deze lunch vonden er CV checks plaats, was er een LinkedIn fotograaf en konden studenten werken aan personal development. Deze werden gegeven door ImpressiveGreenApple en Locus People.

Het middagprogramma werd opnieuw gestart met een ronde workshops. Dit keer gegeven door Brunel, Arriva, Davanti en Ordina. Studenten werd in deze workshops de mogelijkheid gegeven om een kijkje te nemen in dag tot dag uitdagingen waar deze bedrijven mee te maken hebben. Tot slot werd de dag afgesloten door een interessante presentatie van ESKA, een kartonproducent voor veel grote merken zoals Gucci en Moët & Chandon. Zij kampen natuurlijk dagelijks met een combinatie van sustainable produceren en het behouden van hun positie als marktleider.

Na een dag hard werken werd het eerste TeMa Conference afgesloten een met goede borrel onder het genot van een live DJ en lekkere hapjes. Bekijk nu de aftermovie van het Conference en laat je nog een keer meenemen naar deze geweldige dag! 


De ins en outs van de Inhousetour
20feb

De ins en outs van de Inhousetour

Met de naderende Inhousetour, die gepland staat op 8 en 9 maart, werd het tijd eens een kijkje in de keuken te nemen van de Career...

Blockchain, de toekomst van alles?
15jan

Blockchain, de toekomst van alles?

Ongetwijfeld dat je hem afgelopen tijd in het nieuws voorbij hebt zien komen, de Bitcoin. Een digitale munt die alle critici de mond...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze partners