TeMa Online

Bestuur ’18 - ‘19 stelt zich voor!

  • Vereniging
  • 5 minuten (927 woorden)

v.l.n.r.: Evert Schonewille (Commissaris Extern & Vicevoorzitter), Jan Piet Hoekstra (Secretaris & Promotie), Jeroen Berends (Voorzitter), Anouk Eikelboom (Penningmeester), Annerigt Sijbesma (Commissaris Intern)

Bestuur ’18 - ‘19 stelt zich voor!

Aankomend verenigingsjaar bestaat TeMa alweer 10 jaar. Dit gaat groots gevierd worden onder het toeziend oog van het nieuwe bestuur. Alle bestuursleden kijken hier natuurlijk zeer naar uit en hopen daarnaast het succes van het huidige bestuur voort te zetten. Dit kunnen ze natuurlijk niet zonder de hulp van jullie, de leden, en daarom stelt de Media Committee ze graag aan jullie voor.

Voorzitter – Jeroen Berends

Jeroen is 21 jaar en komt uit Hengelo. Hij heeft recent de bachelor Bedrijfskunde afgerond en kan zich hierdoor komend jaar volledig op zijn functie binnen het bestuur gaan richten. Kenmerkend aan Jeroen is dat hij zich graag inzet voor de verenigingen waar hij lid van is. Zo is hij actief lid geweest bij de studentenvereniging Albertus en organiseert hij samen met 4 andere leden de TeMa conference die in november plaatsvindt. Hij daagt zichzelf dus graag uit en hoopt dat hij met zijn enthousiasme anderen zal aansteken om zich ook voor TeMa in te zetten. Er is niet één specifieke taak waar hij het meest naar uitkijkt omdat hij in zijn functie als voorzitter het maximale uit het bestuur wil halen door het overzicht te behouden en te weten waar iedereen mee bezig is. Het is dan ook geen verrassing dat Jeroen uitkijkt naar de sociale aspecten die zijn functie meebrengt als self-proclaimed gezelligheidsdier. Dit allemaal vertaalt zich in zijn doel om er aankomend jaar iets moois van te maken voor het bestuur, de vereniging én natuurlijk de leden.

Secretaris & Promotie – Jan Piet Hoekstra

Jan Piet (20) komt uit het Friese Oldeboorn en is momenteel tweedejaars Bedrijfskunde student met als track Technology Management. Hij was voorheen de secretaris & acquisitie functionaris binnen TeMa’s Activity Committee. Het organiseren van activiteiten is hem toen zo goed bevallen, dat het voor hem een logische stap was om dit naar een hoger level te tillen door plaats te nemen in het bestuur. Jan Piet kijkt er dan ook naar uit om samen met zijn medebestuurders verschillende soorten activiteiten te gaan organiseren. Door zijn functie als Secretaris en Promotie Functionaris zal hij daarnaast zowel het bestuur als de Media Committee bijstaan in hun taken. Hij vindt het dan ook een uitkomst dat zijn taken hem niet alleen de mogelijkheid bieden om mensen te helpen, maar ook om zichzelf op persoonlijk én professioneel gebied te ontwikkelen door van anderen te leren.

Penningmeester – Anouk Eikelboom

Anouk (20) komt oorspronkelijk uit Wijhe maar woont alweer 2 jaar in Groningen. Ze heeft hier net haar tweede jaar van de bachelor Bedrijfskunde afgerond en hoopt de bestuurlijke functie te kunnen combineren met derdejaars vakken. Afgelopen jaar is ze Promotiefunctionaris geweest binnen de Social Committee. Door deze positieve ervaring besloot ze op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging binnen TeMa, wat uiteindelijk een functie binnen het bestuur bleek te zijn. De functie van penningmeesterschap sprak haar specifiek aan omdat ze het altijd al leuk heeft gevonden om met geld bezig te zijn en daarin het overzicht te behouden. Dit is namelijk iets wat je als TM student(e) niet altijd terugziet in de vakken die je volgt, en daarom is Anouk blij dat ze er op deze manier toch nog mee in aanraking komt.  

Commissaris Intern – Annerigt Sijbesma

Annerigt is 20, geboren in het Friese dorpje Tzum, maar woont ook al weer een paar jaar in Groningen. Ze is meteen nadat ze koos voor de TM-track lid geworden bij TeMa en heeft het afgelopen jaar de ISP naar Krakau georganiseerd. Daarnaast is ze lid bij Dizkartes en heeft ze ook gevoetbald bij Lycurgus. Annerigt besloot te solliciteren voor het bestuur omdat ze graag samen met een hechte groep vele leuke activiteiten voor TeMa leden wil organiseren. Ze wist daarom ook meteen dat de functie Intern het beste bij haar zou passen omdat ze graag tussen de mensen is om een praatje met ze te maken. Hierdoor is ze dan ook de perfecte persoon om als het aanspreekpunt voor alle commissies te figureren. Annerigt hoopt dan ook dat er leuke activiteiten door die commissies worden georganiseerd, waaronder natuurlijk het tweede Lustrum van TeMa.

Commissaris Extern & Vice voorzitter – Evert Schonewille

Evert is geboren in Hoogland en is recentelijk 23 geworden. Hij bevindt zich op dit moment in het derde jaar van Bedrijfskunde TM en is daarnaast ook begonnen aan de bachelor Filosofie van een bepaald Wetenschapsgebied. Naast zijn studies is Evert in de afgelopen jaren ook zeer actief bij TeMa geweest door deel uit te maken van de Activity- en ISP Committee, waarbij hij samen met aankomend medebestuurder Annerigt Sijbesma de acquisitie en dag coördinatie verzorgde. In zijn functie als Commissaris Extern kijkt hij het meest uit naar het professioneel benaderen van bedrijven, om zo leuke en leerzame evenementen te organiseren voor alle TeMa-leden. Dit is grappig genoeg ook wat hem het meest aantrok om twee jaar geleden lid te worden van TeMa, wat hem de meest geschikte kandidaat maakt voor deze positie.

Het lustrum maakt dat het bestuursjaar voor dit bestuur een mooie toevoeging krijgt. Ze kijken er allemaal dan ook zeer naar uit om samen met de lustrumcommissie te laten zien dat TeMa studenten veel te bieden heeft door een fantastische week te organiseren. Het zal een druk jaar met veel festiviteiten voor ze worden, maar ze verwachten dat dit het ruimschoots waard is omdat het leidt tot een meer hechte vereniging. Ze zouden dan ook graag willen dat iedereen betrokken wordt bij de activiteiten, want met z’n allen maken we uiteindelijk onderdeel uit van één en dezelfde fantastische vereniging!

 


TeMa zoekt actieve leden!
03sep

TeMa zoekt actieve leden!

TeMa zoekt actieve leden! Wil jij naast je studie jezelf ontwikkelen op organisatorisch gebied? Hou jij ervan om nieuwe mensen te leren...

Maak kennis de combi TOM & SCM
28mei

Maak kennis de combi TOM & SCM

TeMa is de studievereniging voor het Technologiemanagement profiel van de brede BSc. Bedrijfskunde, de (pre-) MSc. Supply Chain...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze partners