TeMa Online

Alumni Blog: Jasper Dijkhoff

  • Vereniging
  • 2 minuten (337 woorden)

Hallo TeMa leden,

Mijn naam is Jasper Dijkhoff en ik ben alweer anderhalf jaar alumnus van deze mooie vereniging. Ik ben actief geweest in de symposium en ISP-commissie, en daarnaast ben ik een frequent bezoeker van alle activiteiten. Mijn ervaring is dat je door veel carrièreactiviteiten te bezoeken een goed beeld krijgt van wat er na je studie mogelijk is!

Nadat ik de Bachelor Technologie Management en de Dual Degree Master in Newcastle met succes heb afgerond, ben ik begonnen aan het werkende leven. Dit was niet geheel nieuw, want tussen mijn bachelor en master heb ik anderhalf jaar op projectbasis gewerkt bij kartonproducent Eska Graphic Board.

Inmiddels ben ik werkzaam bij FrieslandCampina. Dit is een zuivelproducent die iedere dag miljoenen mensen voorziet van allerlei zuivelproducten die waardevolle voedingsstoffen bevatten. We maken niet alleen de producten die we kennen uit de supermarkt, maar ook ingrediënten voor farmaceuten en babypoeder. Zelf werk ik voornamelijk in Beilen waar één van de grootste babypoederfabrieken van Europa staat.

Als Continuous Improvement Specialist ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitrol van het Continu Verbeter Programma in Beilen. Op projectbasis optimaliseer ik samen met mijn team de processen en prestaties binnen de operatie om de betrouwbaarheid te verhogen en variatie te minimaliseren. Daarnaast ondersteun ik de productieorganisatie op het gebied van daily control, KPI’s, probleemoplossing, verbeterteams (Kaizens) en visualisatie. Hierin zijn gestandaardiseerd werken, stabiel produceren en 5S belangrijke aandachtsgebieden.

Doordat ik midden in de operatie sta kan ik de afdeling productie helpen om prestatieverbeteringen te signaleren en analyseren. Vervolgens is het mogelijk om oplossingen aan te dragen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, productiviteit en snelheid. Verder observeer en analyseer ik gedrag, cultuur en managementstijlen om zo tot verdere structurele verbeteringen te komen.

Lijkt het je leuk om bij FrieslandCampina te werken? Of wil je meer weten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Meld je aan voor het recruitment dinner op 17 oktober, dan zien wij elkaar daar. Een berichtje sturen mag natuurlijk ook (Jasper.Dijkhoff@FrieslandCampina.com).


Alumni Blog: Sharmaine Linker
31okt

Alumni Blog: Sharmaine Linker

Hi everyone, As I am sitting in the ITO tower, with a nice view over the Zuidas of Amsterdam, I am writing an alumni blog to give you...

Welkom bij TeMa!
03okt

Welkom bij TeMa!

Beste TeMa-leden, Via deze weg wil ik jullie allemaal nogmaals hartelijk welkom heten bij TeMa. Hopelijk is iedereen uitgerust en wel...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze partners