TeMa Online

Bestuursblog Penningmeester

  • Vereniging
  • 3 minuten (529 woorden)

Maandag

De maandag begint voor mij meestal om 09:00. Dan maak ik me klaar om naar het hok te gaan zodat ik daar netjes om 10:00 ben. Het eerste wat ik altijd doe is even in m’n mail kijken zodat ik weer op de hoogte ben voor de vergadering. Daarna is het nog even snel de notulen doorlezen en ontbijten om vervolgens om 11:00 aan te schuiven bij de vergadering met m’n bestuursgenoten. Na de vergadering verwerk ik de eventueel ingekomen declaraties en kijk ik in het boekhoudsysteem om de betalingen daarin te verwerken. Maandagavond is altijd bestuursavond dus dan eten we met z’n allen en als de agenda het toelaat doen we met z’n allen nog even een drankje in de stad!

Dinsdag

We beginnen de dag weer fris. Voor donderdagavond staat er een KasCo vergadering gepland dus daar bereid ik nog even wat dingen voor voor. Tijdens een KasCo vergadering deel ik de financiële informatie die betrekking heeft op TeMa met de KasCommissie. Zo worden de begrotingen en afrekeningen van de activiteiten doorgenomen en worden alle uitgaven die zijn gedaan gecontroleerd. Na de voorbereidingen te hebben getroffen ga ik aan de slag met Google Analytics. Dat is een van onze beleidspunten en ik het daar de verantwoordelijkheid voor gekregen. Via Google Analytics probeer ik informatie te verzamelen om de online uitstraling van TeMa te verbeteren. Aan het eind van de middag ben ik klaar met alles wat ik voor die dag wilde doen. Ik ga richting huis om me klaar te maken voor huisavond.

Woensdag

De woensdagochtend begint iets zwaarder dan normaal aangezien ik gisteravond met m’n huisgenoten de stad in ben geweest. Ik doe m’n best om om 10.00 op het hok te zijn maar alles gaat iets langzamer deze ochtend. Als ik op het hok aankom neem ik nog even de begrotingen door van aankomende activiteiten aangezien ik zo een aantal afspraken heb met penningmeesters uit de commissies om wat dingen door te spreken. Aan het eind van de middag zet ik de incasso voor deze maand klaar bij de bank. Het is belangrijk dat dat op tijd gebeurd aangezien het inladen bij de bank soms wat langer kan duren. Als ik dat allemaal gedaan heb ga ik richting clubavond.

Donderdag

Ik ben deze periode ook begonnen met het schrijven van m’n bachelor scriptie. Hiervoor moeten we een aantal keer langs bij het bedrijf waarvoor we een bedrijfsprobleem moeten analyseren. Samen met m’n groepje heb ik om 08:15 op het station afgesproken om vandaaruit lekker met de bus naar Heereveen te rijden. Eind van de middag komen we weer terug. Ik fiets vanaf het station door naar het hok om daar nog even de laatste details door te nemen voordat de KasCo vergadering begint. Na de vergadering ga ik richting de stad om daar nog even de stad in te gaan met een vriend.

Vrijdag

De vrijdag is altijd de meest rustige dag. Iedereen maakt nog even z’n laatste dingetjes af voordat het weekend begint. Nadat ik klaar ben met m’n taken blijf ik nog even hangen voor de gezelligheid!

 


Bestuursblog Commissaris Intern
23mrt

Bestuursblog Commissaris Intern

Deze week is het mijn beurt om een blog te schrijven. Al is geen week hetzelfde, toch kunnen jullie zo meer te weten komen over hoe een...

Bestuursblog Secretaris & Promotie
07mrt

Bestuursblog Secretaris & Promotie

Deze week is het mijn beurt om een week uit mijn leven als bestuurder te omschrijven. Hieronder kan je lezen wat mijn taken als...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze partners