TeMa Online

TeMa Board Recruitment

  • Vereniging
  • 1 minuut (271 woorden)

De zoektocht naar een nieuw TeMa Bestuur voor 2019-2020 is van start gegaan!

Word jij een van onze opvolgers voor het TeMa Bestuur 2019-2020? 

Een bestuursjaar bij TeMa is de ideale mogelijkheid om meer uit je studententijd te halen en je te ontwikkelen op zowel sociaal als professioneel gebied! Gedurende een bestuursjaar kom je met verschillende bedrijven in contact op zowel formele als informele wijze. Daarnaast ontwikkel je ook organisatorische vaardigheden, doordat je voor deze mooie vereniging allerlei verschillende activiteiten zal organiseren en coördineren. Het is een jaar waarin je intensief met z'n vijven samenwerkt en een hele hechte band opbouwt, zoel onderling als met TeMa-leden en besturen van andere verenigingen. 

Tot op de dag van vandaag hebben wij alle vijf geen seconde spijt gehad van het avontuur dat wij zijn aangegaan. De dingen die wij dit jaar geleerd hebben, kunnen wij tijdens de rest van onze studietijd en carrière meenemen. Daarom willen wij iedereen die zichzelf wil ontwikkelen buiten hun studie om en zin heeft in een leerzaam en bovenal leuk en gezellig jaar, aanraden om te gaan solliciteren voor het TeMa Bestuur 2019-2020! 

Ben je geïnteresseerd? Wij vinden het altijd leuk om even een kopje koffie te drinken en meer informatie te geven over een bestuursjaar bij TeMa en alles wat daarbij komt kijken. Via deze link: https://issuu.com/temagroningen/docs/boekje_bestuur__19-_20_definitieve_ kun je het informatieboekje met daarin alle informatie betreffende een bestuursjaar, functies en sollicitatieprocedure vinden. Daarnaast zal er op 5 maart een informatieavond georganiseerd worden waar je meer informatie zult ontvangen en waar je ook al je vragen kunt stellen. 


Een dag in het leven van: voorzitter en secretaris
19feb

Een dag in het leven van: voorzitter en secretaris

Een half jaar is voorbij en het is alweer tijd om op zoek te gaan naar het TeMa Bestuur 2019-2020! In deze blog kan je lezen wat de...

Stage Blog: Lisa Oostendorp
31jan

Stage Blog: Lisa Oostendorp

Hoi allemaal, mijn naam is Lisa Oostendorp. Ik ben 23 jaar en ben op dit moment bezig met mijn Master Supply Chain Management. Ik ben in...

Onze partners