Masters

De (pre-)masters Technology & Operations Management (TOM), Supply Chain Management en de Double Degree in Operations Management behoren tot de doelgroep van TeMa.

De master Technology & Operations Management focust op het plannen en beheersen van handelingen gedurende de gehele levenscyclus van het product en services, en op het introduceren en ontwerpen van technische innovaties voor bedrijven. Kernaspecten zijn operations management concepten, fabrieksinrichtingen, planning, business process modelling en vermogensbeheer.

De master Supply Chain Management focust op het ontwerp en de coördinatie van supply chains en op de planning en controle van supply chain operations. Daarnaast leer je ook omgaan met relevante trends. Kernaspecten zijn supply chain strategie, logistiek, netwerk ontwerp, coördinatie en samenwerking binnen de supply chain. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de planning en controle van operaties in de productie, distributie en service environments. Bovendien zal je inzicht krijgen in improvement management.

De pre-masters van Technology & Operations Management en Supply Chain Management worden ook ondersteunt door TeMa. Door middel van vakken als Organization Theory & Design, Business Research Methods, Production Planning & Quality Control en een Specialization Course Operations & Supply Chain worden de studenten klaargestoomd voor één van deze masters.

De Double Degree in Operations Management is een 90 EC programma aan de Rijksuniversiteit Groningen en Newcastle University Business School (UK) dat studenten in staat stelt om hun kennis en vaardigheden te verdiepen op het gebied van Operations Management, Technology Management en Supply Chain Management. Daarnaast verbetert het je algemene intellectuele ontwikkeling, inclusief de verbeterde capaciteit voor onderzoek, problemen oplossen, kritisch denken en analyse.


Per studie is er een aparte whatsapp groep waarin de studenten up to date worden gehouden met betrekking tot activiteiten die speciaal voor jullie worden georganiseerd. Zit je nog niet in deze groep maar zou je dat wel willen? Stuur een e-mail naar secretary@temagroningen.nl.