Programma

Programma van de Lustrumweek:

Het Lustrum vindt plaats van 22 tot 28 mei. Hieronder volgt het programma van de Lustrumweek. Zoals je ziet zijn de meeste activiteiten nog geheim. Dit wordt op een later moment bekend gemaakt.


Woensdag 22 mei

Nog geheim.


Donderdag 23 mei

Nog geheim.


Vrijdag 24 mei

Nog geheim.


Zaterdag 25 mei

De alumni-activiteit vindt plaats op zaterdag 25 mei in Groningen. Jullie worden vanaf 15:30 verwacht bij het bowlingcentrum aan de Gedempte Kattendiep 4, waar we om 16:00 met zijn allen in beweging komen door te gaan discobowlen. Daarna gaan we samen een hapje eten. Tot slot is er een leuke borrel georganiseerd bij de Jut & Jul (de huidige stamkroeg van TeMa), waarbij de eerste drankjes op onze rekening zullen zijn. Voor de alumni die eigenlijk met de auto terug moeten, maar liever een drankje willen nuttigen, is er de mogelijkheid om te overnachten (in het luxe hostel direct naast de kroeg van de borrel). Om jullie deze leuke dag te geven, vragen wij wel om een vergoeding. De gehele verzorgde dag kost €37,50 per persoon. Mocht je willen overnachten in het hostel, zal deze prijs verhoogd worden met €27,50 of €30,00, afhankelijk van je eigen voorkeuren. Dit is inclusief ontbijt!

Wij zien jullie graag allemaal op de speciaal voor jullie georganiseerde dag! Geef je dus snel op via dit formulier. Aanmelden kan tot en met 24 april. Mocht je er onverhoopt niet de hele dag bij kunnen zijn, maar wel een deel van de dag, geef dit dan aan in de Google form, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.


Zondag 26 mei

De oud-besturendag vindt plaats op zondag 26 mei in Groningen. Jullie zijn vanaf 12:00 welkom bij Target Lasergame aan de Oosterkade 6, waar we om 12:30 zullen gaan lasergamen in een oud graanpakhuis. Hierna wordt er een geheel verzorgde barbeque georganiseerd. Deze dag zal tot ongeveer 19:00 duren, maar je kan hem natuurlijk zelf zo lang maken als je wilt! Voor deze dag vragen wij een bijdrage van slechts €27,50.

We zien jullie graag terug tijdens deze leuke activiteiten! Geef je dus snel op via dit formulier. Aanmelden kan tot en met 24 april. Mocht je er onverhoopt niet de hele dag bij kunnen zijn, maar wel een deel van de dag, geef dit dan aan in de google form, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.


Maandag 27 mei

Nog geheim.


Dinsdag 28 mei

Nog geheim.


Onze partners