Programma


Programma van de Lustrumweek

Het Lustrum vindt plaats van 22 tot en met 28 mei. Hieronder volgt het programma van de Lustrumweek.

digitale_scherm_october_finalversion.jpg


Woensdag 22 mei

Openingsfeest: Tiroler party
Een goed begin is het halve werk, daarom zullen we de lustrumweek knallend beginnen met een openingsfeest! Dit feest zal in het teken staan van traditionele klederdracht, veel lekkere drankjes om het warm van te krijgen en mooie après ski-hitjes, kortom: een knallende Tiroler party! De deuren van Die Jägerbar gaan om 22:00 uur voor ons open. Bij je kaartje zit onbeperkt bier, wijn, fris en binnenlands gedistilleerd inbegrepen. Dus trek je mooiste lederhosen of dirndl aan en kom met ons tot in de laatste uurtjes Die Jägerbar op zijn kop zetten! Het is mogelijk om één introducé mee te nemen.

Wat: Openingsfeest
Thema: Tiroler party
Wanneer: 22:00 - 03:00 uur
Waar: Die Jägerbar (Gelkingestraat 42, 9711 ND Groningen)
Inbegrepen: Onbeperkt bier, wijn, fris en binnenlands gedistilleerd
Kosten: €15,- (Introducé: €20,-)


Donderdag 23 mei

Pubquiz
Bezit jij bergen met kennis? Gebruik dit en strijd met en tegen je medestudenten om de felbegeerde titel van slimste pubquizteam van TeMa. De pubquiz zal verschillende onderwerpen behandelen, zoals algemene kennis, je kennis over TeMa en kennis van je studie.  Neem jij de felbegeerde prijs mee naar huis? Tijdens de quiz wordt een aantal drankjes verzorgd en ook achteraf is er de ruimte om te borrelen!

Wat: Pubquiz + borrel
Wanneer: 20:00 - 23:00 uur
Waar: Café Cheers (Turfsingel 94, 9711 VX Groningen)
Inbegrepen: Aantal speciaal biertjes, snackronde, spectaculaire quiz, kans op een prachtige prijs
Kosten: €3,-


Vrijdag 24 mei

Actieve Ledenactiviteit: Liftwedstrijd + overnachting (Klik op de link om je op te geven)
You like to move it? Nog nooit eerder is er een liftwedstrijd georganiseerd door TeMa, dus geef je snel op. Alle actieve leden zullen in duo’s liften naar een externe locatie waar gegeten, geborreld, gefeest en overnacht gaat worden. Er zullen onderweg opdrachten te vervullen zijn voor punten, maar de meeste punten zijn te behalen door als eerste aan te komen. Je kan een voorkeur aangeven met wie je wordt ingedeeld als duo. Klik op de link om bij het event te komen.

Wat: Liftwedstrijd voor actieve leden
Wanneer: vrijdag 24 mei 11:30 uur - zaterdag 25 mei 14:00 uur
Waar: Groningen Centraal naar geheime locatie
Inbegrepen: Liftwedstrijd, overnachting, lunch, avondeten, drankjes en kans op een prachtige prijs
Kosten: €18,-


Zaterdag 25 mei

Alumnidag

De Alumnidag vindt plaats op zaterdag 25 mei in Groningen. Jullie worden vanaf 14:30 verwacht bij het bowlingcentrum aan de Gedempte Kattendiep 4, waar we om 15:00 met zijn allen in beweging komen door te gaan discobowlen. Daarna gaan we samen een hapje eten bij Le Cuq (Poelestraat 48). Tot slot is er een leuke borrel georganiseerd bij de Jut & Jul (de huidige stamkroeg van TeMa), waarbij de eerste drankjes op onze rekening zullen zijn. Voor de alumni die eigenlijk met de auto terug moeten, maar liever een drankje willen nuttigen, is er de mogelijkheid om te overnachten (in het luxe hostel direct naast de kroeg van de borrel). Om jullie deze leuke dag te geven, vragen wij wel om een vergoeding. De gehele verzorgde dag kost €37,50 per persoon. Mocht je willen overnachten in het hostel, zal deze prijs verhoogd worden met €27,50 of €30,00, afhankelijk van je eigen voorkeuren. Dit is inclusief ontbijt!

Wij zien jullie graag allemaal op de speciaal voor jullie georganiseerde dag! Geef je dus snel op via dit formulier. Aanmelden kan tot en met 24 april. Mocht je er onverhoopt niet de hele dag bij kunnen zijn, maar wel een deel van de dag, geef dit dan aan in het formulier, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat: Alumnidag
Wanneer: 15:00 - 0:00 uur, inloop vanaf 14:30 uur
Waar: Bowlingcentrum Groningen, LeCuq & Café Jut & Jul
Inbegrepen: Bowlen, diner & drankjes
Kosten: €37,50


Zondag 26 mei

Oud-besturendag
De Oud-besturendag vindt plaats op zondag 26 mei in Groningen. Jullie zijn vanaf 12:00 welkom bij Target Lasergame aan de Oosterkade 6, waar we om 12:30 zullen gaan lasergamen in een oud graanpakhuis. Hierna wordt er een geheel verzorgde barbeque georganiseerd. Deze dag zal tot ongeveer 19:00 duren, maar je kan hem natuurlijk zelf zo lang maken als je wilt! Voor deze dag vragen wij een bijdrage van slechts €27,50.

We zien jullie graag terug tijdens deze leuke activiteiten! Geef je dus snel op via dit formulier. Aanmelden kan tot en met 24 april. Mocht je er onverhoopt niet de hele dag bij kunnen zijn, maar wel een deel van de dag, geef dit dan aan in het formulier, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat: Oud-besturendag 
Wanneer: 12:30 - 19:00 uur, inloop vanaf 12:00 uur
Waar: Target Lasergame & Stadspark
Inbegrepen: Lasergamen, BBQ en drankjes
Kosten: €27,50


​Maandag 27 mei

LinkedIn-workshop
Wil jij bergen met werk verzetten in jouw toekomstige carrière? Daarvoor heb je een goed LinkedIn-profiel nodig, want LinkedIn is het digitale cv van nu. Daarnaast ook het visitekaartje richting je netwerk. Met de LinkedIn-workshop krijg je inzicht in het gebruik van LinkedIn; van het aanmaken van een goed profiel tot het effectief inzetten hiervan. Ook komen er tips voorbij hoe werkgevers LinkedIn gebruiken voor het zoeken van talent. Leer van de experts van Brunel hoe je jouw LinkedIn-profiel boven de rest van de profielen kunt plaatsen. Tijdens de workshop is er de tijd om de tips direct toe te passen op je eigen profiel. Er is geen voorbereiding nodig. Na afloop vindt er een borrel plaats om onder het genot van een drankje en een hapje informeel na te kunnen praten.

Wat: LinkedIn-workshop
Wanneer: 14:00 - 17:00 uur, inloop vanaf 13:45 uur
Waar: 5113.0202 (Nijenborgh, Zernike)
Inbegrepen: Workshop en borrel
Kosten: Gratis

Kroegcollege
Binnen het Lustrum kan je ook bergen kennis verzamelen. Hiervoor is een erg interessant kroegcollege georganiseerd waar experts komen vertellen over de uitdagingen van nu op het gebied van onderhoud en hoe deze uitdagingen met behulp van bijvoorbeeld virtual reality of een digitale fabriek opgelost kunnen worden. Universitair docent Jasper Veldman zal samen met experts van ENGIE, één van de meest innovatieve energie- en technologiebedrijven ter wereld, dit kroegcollege verzorgen. Tijdens het kroegcollege vertelt ENGIE over de nieuwste digitale innovaties die ingezet worden om de energietransitie te leiden. Bij dit kroegcollege zal een aantal drankjes verzorgd zijn en achteraf is er de mogelijkheid om te borrelen met ENGIE om meer te weten te komen over dit bruisende bedrijf!

Wat: Kroegcollege met het bedrijf ENGIE en dr. Jasper Veldman.
Thema: Moving to the future: becoming sustainable by going digital
Wanneer: 19:30 - 22:30 uur, inloop vanaf 19:15 uur
Waar: Café Cheers (Turfsingel 94, 9711 VX Groningen)
Inbegrepen: Kroegcollege en een aantal consumpties
Kosten: €3,-


​Dinsdag 28 mei

Waterskiën, bubbelvoetbal & beachvolleybal
Bij deze activiteit is het letterlijk tijd om te ‘moven’, want we gaan sporten met zijn allen! Er zal ruimte zijn om te waterskiën, maar dit zal in twee groepen gebeuren. Wanneer je niet aan de beurt bent met waterskiën, hoef je je niet te vervelen, je kan dan namelijk een potje bubbelvoetbal of beachvolleybal spelen.

Wat: Waterskiën + Bubbelvoetballen + Beachvolleybal
Wanneer: 11:30 - 17:00 uur
Waar: Breakout Grunopark (Hoofdweg 163, 9614 AD Harkstede)
Inbegrepen: Één uur waterskiën, een aantal potjes bubbelvoetbal/beachvolleybal en lunch.
Kosten: €18,-

Diner
Een lustrumweek hoort in stijl te worden afgesloten, vandaar dat wij dit doen met een high-class diner met aansluitend een gala. Het News Café zal een driegangen diner serveren met voor iedereen een passende keuze qua gerechten. Hierbij zullen twee drankjes geserveerd worden.

Wat: Driegangen diner
Waar: News Café (Waagplein 5, 9712 JZ Groningen)
Wanneer: 19:30 - 23:00 uur, inloop vanaf 19:15 uur
Inbegrepen: Driegangen diner met twee consumpties
Kosten: €15,-

Gala
Na het heerlijke diner zal er in de club van het News Café een gala plaatsvinden, om de lustrumweek knallend af te sluiten. Bij dit gala wordt er onbeperkt bier, wijn, fris en binnenlands gedistilleerd geschonken. Kortom, er is weer plek voor bergen drank! De dresscode is gala, met ‘a touch of orange/blue’.

Wat: Gala
Dresscode: gala, met 'a touch of orange/blue'
Waar: News Café (Waagplein 5, 9712 JZ Groningen)
Wanneer: 23:00 - 03:00 uur
Inbegrepen: Onbeperkt bier, wijn, fris en binnenlands gedistilleerd
Kosten: €15,-

Onze partners