Het tweede Lustrum van TeMa

Het tweede Lustrum van TeMa: Moving mountains

Zoals jullie misschien wel weten, is dit jaar erg bijzonder. Op 26 mei 2019 vieren wij onze tiende verjaardag. Dit laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbijgaan, dus zijn wij (de Lustrum Committee) al druk bezig om een spectaculaire week voor jullie te organiseren.

Tijdens de Mid-year Party werd op feestelijke wijze het thema van het tweede Lustrum bekendgemaakt: Moving mountains. De promotievideo is hieronder te vinden. Om te voorkomen dat jullie eventueel een strakke planning hebben, willen wij absoluut de eerste zijn die in deze langetermijnplanning voorkomen. Wat we allemaal precies gaan doen houden we graag nog even als verrassing, maar de data voor het Lustrum zijn wel bekend. Het Lustrum zal plaatsvinden vanaf woensdag 22 Mei tot en met dinsdag 28 Mei. In deze week worden een tal van leuke en leerzame activiteiten worden georganiseerd, met natuurlijk onze mooie vereniging als middelpunt.

Moving_mountains.jpg

Moving mountains is eigenlijk tweedelig. Het eerste gedeelte (moving) heeft een link met onze studies: operations en logistiek. Het tweede gedeelte (mountains) gaat over nieuwe hoogtes bereiken, vandaar ook de vaak geroepen leus "TeMa hoog!". TeMa ondersteunt haar leden om zowel op studie- als carrièregebied stappen te maken en nieuwe hoogtes te bereiken en heeft nu na tien jaar bestaan zelf ook een nieuw niveau bereikt. Kortom: TeMa heeft, net als haar (actieve) leden, in de afgelopen jaren veel bergen werk verzet, wat nu wordt beloond met een week vol mooie activiteiten.

Dit gaat een week worden vol met herinneringen die jullie nooit zullen vergeten, en daar gaan wij voor zorgen. Pak dus je agenda en blokkeer deze dagen vast! Verdere informatie wordt langzamerhand bekend gemaakt.

Onze partners