Workshops

Digital_Screen_conference_nieuw.jpg


Ordina

Als bedenkers, bouwers en beheerders van een betere digitale wereld hebben wij de expertise om bedrijfsprocessen en ICT duurzaam te verbeteren. Onze kracht is dat wij strategie en beleid kunnen vertalen naar de bedrijfsprocessen van onze klant door onze kennis van zijn organisatie, zijn markten en de lokale wet- en regelgeving. Wij willen samen met onze klanten duurzaam innoveren.

Technologie is een belangrijke aanjager van verandering in ons leven. Innovaties volgen elkaar snel op en zijn van grote invloed op ons werk en onze leefomgeving. Ordina volgt de nieuwste technologische ontwikkelingen dan ook op de voet. We maken deze relevant in de context van de klant door innovatieve business- en IT-toepassingen voor de klant te creëren die waarde toevoegen en tastbare resultaten geven.

Ordina zal een workshop geven op basis van een real-life case, via een ICT game.


Taal: Nederlands


Arriva

Arriva is een multinational in openbaar vervoer. Arriva werkt met bussen, treinen, trams en waterbus services in 14 landen in Europa. Er werken 55,000 werknemers en Arriva vervoert jaarlijks 2,2 biljoen passagiers.

Arriva probeert een positieve impact te hebben op de samenleving. Daarom introduceert Arriva ambitieuze milieudoelen. Het doel is om in 2020 de jaarlijkse GHG uitstoot, energieverbruik en waterconsumptie significant te hebben verminderd. Daarnaast is Arriva toegewijd aan het hergebruiken van energie en het verminderen van de hoeveelheid afval.

De case van Arriva zal gaan over duurzaamheid en ‘Corporate Social Responsibility’. Verplaats jezelf in de reiziger en ga op zoek naar innovatieve ideeën!

Taal: Nederlands.


Davanti

Davanti Warehousing is gespecialiseerd in warehouse logistics en heeft het MLS Premium en CORAX ontwikkeld, dat hun eigen warehouse management systeem is. De flexibiliteit hierdoor maakt het mogelijk logistieke processen in bijna alle markten te controleren. Het warehouse systeem van Davanti maakt een verschil aangezien deze systemen automatisering mogelijk maken en daarnaast duurzaam zijn. Het papiergebruik is verminderd waardoor er minder verspilling is in de supply chain en de warehouses hypermodern zijn.

Davanti zal een warehouse design case geven, waarbij studenten de mogelijkheid krijgen om zelf een warehouse te designen!

Taal: Engels.


ORMIT – Specialist in traineeships

ORMIT maakt organisaties succesvoller door het vinden van, trainen van en connecties maken met uniek talent waardoor je het beste uit jezelf en anderen haalt. Deze talenten kunnen de ORMIT-Traineeship gaan volgen, waarbij ze zullen worden gestimuleerd hun unieke talent te ontwikkelen en resultaten te leveren.

ORMIT wil het beste en het meest succesvolle voor alle stakeholders. Ze streven, naast alle andere dingen, naar het zijn van de beste werkgever. Zij denken als ontwikkelaar van talent en leiderschap, dat ze een goed voorbeeld moeten geven. Al een aantal jaren hebben zij de top positie met ‘great place to work’’ en ‘best employer’ in verschillende onderzoeken.

ORMIT zal een personal branding case gaan geven, waarin studenten zich kunnen ontwikkelen en hun communicatie en overtuiging skills kunnen versterken.

Taal: Engels


Stevin technology consultants

Stevin is een adviesbureau dat talentvolle ingenieurs ontwikkelt om toekomstige verbeteringen van de publieke infrastructuur te realiseren. Hun ervaring reikt van projectontwikkeling en project management tot onderhoud (voorspellend vermogensbeheer). Tijdens het verbeteren van prestaties en processen wordt er rekening wordt gehouden met duurzaamheid, efficiëntie, betrouwbaarheid, veiligheid en beschikbaarheid. Stevin heeft samengewerkt in verschillende projecten waarbij een milieuvriendelijke en duurzame oplossing van belang was.

Tijdens de workshop van Stevin zullen de kwaliteiten naar voren komen via een real-life case, die je nodig zult hebben in de advieswereld.

Taal: Nederlands.


Brunel

Brunel International NV is een wereldwijde werkgever voor tijdelijke posities. Momenteel is Brunel uitgegroeid tot een internationale dienstverlening met meer dan 11,000 werknemers in 37 landen. Brunel’s diensten zijn gekenmerkt door hun samenwerking met klanten in het vinden van passende oplossingen. Een voorbeeld hiervan is de alsmaar groeiende vraag naar onderhoudsspecialisten: specialisten die onderhoudssystemen slimmer kunnen laten functioneren door middel van data analyse. Een ontwikkeling vol potentie, maar waar veel verantwoordelijkheid bij komt kijken. Brunel zal twee workshops geven. De ochtendworkshop zal gericht zijn op het verbeteren op je sollicitatieskills, terwijl de middagworkshop zal gaan over assetmanagement. 


Taal: Engels

Onze partners