Workshops

Digital_Screen_Conference.jpg


Scania

Scania is een internationaal bedrijf dat verkoop en services biedt in ruim honderd landen. We bieden in veel markten ook financiële diensten en hebben productiefaciliteiten in Europa, Zuid-Amerika en Azië. Ons succes is gebaseerd op de kernwaarden: De klant eerst, Respect voor het individu, Verspilling wegnemen, Vastberadenheid, Teamgeest en Integriteit. Deze waarden leiden onze acties, ondersteunen ons in het creëren van waarde voor de belanghebbende met het doel leider te zijn in de verandering naar een duurzaam transportsysteem.

Scania's unieke modulaire productsysteem, dat in de loop van verschillende decennia is ontwikkeld, is een van onze belangrijkste succesfactoren. Het maakt integraal deel uit van onze flexibele benadering en zit in de kern van ons bedrijfsmodel. Bij Scania werkt u in een dynamische omgeving. Uw unieke achtergrond, ideeën en energie dragen bij aan het succes van dit alom gerespecteerde merk. Als u uiterst gemotiveerd bent en van verantwoordelijkheid houdt, zult u het naar uw zin hebben bij Scania.

Wat Scania de klant kan bieden, is uniek. Dat zorgt ervoor dat mensen trots zijn op wat ze doen en elke dag met plezier aan het werk gaan. Veel medewerkers bij Scania bouwen hun hele carrière op binnen het bedrijf, waarbij ze steeds nieuwe uitdagingen aangaan binnen een bloeiend netwerk van klanten en collega's.

Taal: Engels


Brunel

Je bent hoogopgeleid. Je wilt carrière maken. En nu de volgende stap zetten. Dan is het tijd voor Brunel. Wij zijn een wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met meer dan 12.000 collega’s in 37 landen. Wij bieden (young) professionals zoals jij uitdagende opdrachten die passen bij je kwaliteiten en carrière wensen.

Brunel is een ondernemende organisatie. Wij hechten veel waarde aan talent, ambitie en persoonlijke ontwikkeling. Brunel biedt verschillende specialistische trainingen aan. Je wordt begeleid door een consultant, stel je een persoonlijk ontwikkelplan op en bepaal welke trainingen jij nodig hebt. Tijdens jouw hele carrière bij Brunel heb je regelmatig een persoonlijk gesprek met een HR consultant en coachen we je om het beste uit jezelf te halen en je doelen te bereiken.

Taal: Engels


MCL

Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) is een topklinisch ziekenhuis in Leeuwarden en Harlingen, voor acute, hoogcomplexe én basiszorg in Friesland. Het ziekenhuis is gericht op onderzoek, onderwijs, innovatie en biedt uitzonderlijke zorg voor iedere individuele patiënt.

Gezondheid is ons grootste goed. Dat merk je pas als er iets niet klopt. Als je bent overgeleverd aan anderen die je moeten helpen. Die je beter kunnen maken. Of voor je zorgen als je het zelf even niet kunt. Om het niveau van onze zorg hoog te houden, doen wij voortdurend wetenschappelijk onderzoek vanuit de MCL Academie. Deze kennis geven wij door aan artsen en verpleegkundigen in opleiding. We doen uiterst best om iedere dag opnieuw nog betere zorg te leveren. De grootte en het topklinische karakter van ons ziekenhuis maken onderzoeken en opleidingen mogelijk en met die kennis dragen we bij aan vernieuwing en verbetering van de zorg.

Taal: Engels


NRG Office

In 2006 startte het avontuur in Nijmegen met een paar interim professionals bij regionale bedrijven. Al snel was het regionale karakter eraf. We zijn flink gegroeid en onze professionals werken voor allerlei mooie merken door het hele land. Daarom kun je bij ons sinds 2016 ook terecht in Amsterdam. Onze focus ligt nog altijd op de Food & Industry én ons specialisme: werving, selectie en detachering van Supply Chain professionals.

Persoonlijk en professioneel. Dat staat bij ons voorop. Een goed CV is top, maar niet alles. De persoon die wij voor ons hebben, vinden wij net zo belangrijk. Onze interim professionals zijn zelfstandig en soms een tikje eigenwijs. Daarbij zijn ze altijd bezig het maximale uit Supply Chain te halen. Dit geldt zowel voor de opdracht waar ze actief zijn als voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Bedrijven uit ons netwerk helpen wij ook met de invulling van vaste rollen. Van startende planners tot aan Supply Chain managers en alles wat ertussen ligt, het komt allemaal voorbij. We hoeven je niet uit te leggen dat we jouw ambities willen matchen met de behoeften van een bedrijf.

Taal: Nederlands


Districon

Districon denkt en werkt wereldwijd mee aan de oplossing van logistieke vraagstukken. Van strategie tot operatie. Vanuit een diepgaande kennis van logistieke processen en branches verrassen we opdrachtgevers met een innovatieve, soms onverwachte, maar altijd resultaatgerichte benadering.

We staan er niet elke dag bij stil, maar onze maatschappij zou ondenkbaar zijn zonder de miljarden goederenstromen die kriskras door elkaar, wereldomspannend hun weg vinden. Van de bron naar hun uiteindelijke gebruiker.

Hoeveel grondstoffen zijn niet onderweg over weggetjes en snelwegen, over rivieren en oceanen, via havens en luchthavens, om in werkplaatsen te veranderen in onderdelen die vanuit magazijnen in hypermoderne fabrieken belanden, waar ze efficiënt worden geassembleerd tot producten die via distributiecentra en tenslotte via webshops of fysieke outlets hun gelukkige kopers ontmoeten?

Aan ambitieuze, ervaren interim professionals met een passie voor logistiek bieden we interessante mogelijkheden. Werken bij en via ons is onderdeel uitmaken van één van de marktleiders in logistieke consultancy. Ons netwerk staat garant voor de meest uitdagende opdrachten. Opdrachten die je carrière, je persoonlijke ontwikkeling en je CV een stevige boost geven.

Taal: Engels


Onze partners