Sfeerverslag & Aftermovie 2018


Woensdag 28 november 2018 vond één van onze grootste evenementen plaats, het TeMa Conference. De dag bestond uit tal van workshops en masterclasses van veel verschillende bedrijven.

Op de vroege ochtend werd het TeMa Conference geopend door Hilbert Reijn. Het thema was dit jaar “Adapt to Succeed: Leading in Dynamic Markets”. Hilbert Reijn, de dagvoorzitter, liet ons kennis maken met de theoretische kant van het actuele thema. Vervolgens nam Slimstock het woord over om de student mee te nemen in een masterclass over de praktijk. Zij vertelden hoe verschillende takken van Slimstock, dagelijks te kampen hebben met het combineren van efficiëntie en zo ‘sustainable’ mogelijk handelen.

Na de aftrap in de ochtend konden de studenten deelnemen aan een ronde vol workshops. Dit jaar werden er de eerste ronde 4 workshops aangeboden. De tweede ronde bestond uit een drietal interessante workshops. De eerste ronde bestond uit Brunel, NRG Office, Scania en MCL. De workshops gingen over onder andere de meest effectieve lay-out van bedrijven. Daarnaast kon de student deelnemen aan uitdagende cases. Vervolgens kon iedereen genieten van een uitgebreide lunch en lekkere drankjes. Tijdens deze lunch vonden er CV checks plaats, was er een LinkedIn fotograaf en konden studenten werken aan personal development. Deze werden gegeven door ImpressiveGreenApple..

Het middagprogramma werd opnieuw gestart met een ronde workshops. Dit keer gegeven door Brunel, Districon en Scania. Studenten werden in deze workshops de mogelijkheid gegeven om een kijkje te nemen in dag tot dag uitdagingen waar deze bedrijven mee te maken hebben. Tot slot werd de dag afgesloten door een interessante presentatie van Philips. Zij kampen natuurlijk dagelijks met een combinatie van veranderende markten en het behouden dan wel vergroten van hun marktaandeel.

​Na een dag hard werken werd het eerste TeMa Conference afgesloten een met een hapje en een drankje. Bekijk nu de aftermovie van het Conference en laat je nog een keer meenemen naar deze geweldige dag! 

Onze partners