Masterclasses

Digital_Screen_Conference.jpg


Slimstock

Opgericht in 1993, Slimstock is de marktleider geworden in voorraadoptimalisatie in Europa met meer dan 700 klanten en 6.000 gebruikers. Ons complete softwarepakket, Slim4, bevat modules voor prognoses, vraagplanning en voorraadbeheer waarmee u de juiste voorraad op het juiste moment op de juiste plaats kunt vinden. Naast software oplossingen bieden we ook projectgebaseerde ondersteuning en professionele diensten aan, inclusief begeleiding, analyses en intern professionele ondersteuning. We presenteren onze kennis en ervaring op internationale evenementen en we bieden ook onze eigen kwalificaties en trainingsprogramma's aan via onze Slimstock Academy.    

Achter het grote succes van onze tevreden klanten schuilt een sterke bedrijfscultuur. We zijn toegewijd om de hoogst mogelijke resultaten te behalen en we vinden het leuk om elkaar te inspireren. Met ongeveer 200 medewerkers wereldwijd hebben we een grote groep bekwame mensen die kennis delen en de Slimstock cultuur in stand houden.

Taal: Engels

Philips

​Philips Drachten ontwikkelt innovatieve, consumentgerichte producten van hoge kwaliteit voor de wereldwijde markt. Deze producten zijn bedoeld om het leven comfortabeler te maken voor mensen en omvatten Senseo-koffiemachines, Ladyshavers, haarstylers, haardrogers, stofzuigers, baardtrimmers, tondeuses en Wake-up Lights. Daarnaast is Philips Drachten sinds 1950 het ontwikkelings-productiecentrum van de geavanceerde elektronische Philips Shavers. Deze scheerapparaten worden over de hele wereld verkocht en worden gebruikt door miljoenen mannen over de hele wereld. Meer dan 2000 mensen van 35 verschillende nationaliteiten werken op onze locatie, waardoor Philips Drachten een van Philips’ grootste ontwikkelings- en productiecentra in Europa is.

​Taal: Engels

Onze partners