Masterclasses

Digital_Screen_conference_nieuw.jpg


Ministerie van Defensie

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld.

Het Ministerie van Defensie focust zich op het reduceren van energie afhankelijkheid in Operations. Dit met het oog op het vergroten van de effectiviteit, efficiëntie en  de veerkracht van Defensie. Daarnaast richt het Ministerie van Defensie op duurzaamheid en de sociale verantwoordelijkheid.

Het Ministerie van Defensie zal een masterclass houden over hun duurzame service gebaseerd op real-life cases.

Taal: Engels


Eska

Eska is een producent en leverancier van top kwaliteit karton tot luxe verpakkingen voor hoge kwaliteit producten. Eska stelt dat elk huishouden tenminste 1 product gemaakt van het materiaal geproduceerd door Eska, in huis heeft. Er wordt jaarlijks meer dan 250,000 ton massief karton geproduceerd en vervoerd op 500,000 pallets. Al deze pallets zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Eska streeft naar het verhogen van hun duurzame processen.

Duurzaamheid is een topprioriteit voor Eska. Zo is Eksa leider in het minimaliseren van het gebruik van water. Hoe meer energie zij zelf generaliseren, hoe duurzamer ze te werk kunnen gaan. Daarnaast houden ze zich bezig het verminderen van de CO2 uitstoot. In 2017 won Eska de Groningen Entrepreneur Price.

Eska zal een masterclass houden over hun productieproces en hoe duurzaamheid hierin al 25 jaar een rol in speelt.

Taal: Engels


Onze partners