Lunch Activiteiten

Digital_Screen_conference_nieuw.jpg

ImpressiveGreenApple

ImpressiveGreenApple is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in werving. Naast het assisteren van personeel, bemiddelen we ook starters en young professionals. Wij zijn altijd toegewijd aan focus en specialisatie. Vanuit Den Haag plaatsen wij mensen in een omgeving waarin zij zich comfortabel voelen, worden uitgedaagd, geïnspireerd worden en waarin zij met hun prestaties en persoonlijkheid een positieve bijdrage kunnen leveren. Onze aanpak is grondig en motiverend, en we zouden je graag willen ontmoeten!

ImpressiveGreenApple zal tijdens de lunch een CV check verzorgen waarbij je ook de mogelijkheid krijgt om een professionele Linkedin foto te laten maken.

Werk aan je professionaliteit!


Taal: EngelsLocus people Groningen

Workshop ‘Vind je Passie’


Locus People Groningen is een detacheringsbedrijf gericht op arbeidsbemiddeling gespecialiseerd in de technische markt. Onze specialisten zoeken met jarenlange ervaring in de technische markt naar geschikte kandidaten. Hierbij zoeken wij naar zowel hooggekwalificeerde studenten als Young & High professionals voor de juiste opdrachtgevers. Locus People stelt kandidaten en opdrachtgevers in staat bij elkaar te komen en zo een goede relatie met elkaar aan te gaan.

Tijdens de pauze van de korte workshops zal er een extra uitleg plaatsvinden: Na het observeren en opnemen van informatie zal jij degene zijn die de informatie verstrekt. Met behulp van een elevator pitch vertel jij ons wie je bent, waar je je momenteel mee bezighoudt en wat jou gelukkig maakt in het leven. Daarnaast vertel jij ons of jij al weet wat je later wilt doen, of jij een droombaan hebt. Wij zullen hierna als spiegel fungeren en jou helpen je passie te vinden en jezelf te leren kennen als persoon.

Vind je passie, het zal je toekomstplannen een stuk makkelijker maken!


Taal: Nederlands en Engels


Onze partners