Bedrijven

Wij bestaan waarschijnlijk net zo lang als jij oud bent maar vinden onszelf steeds opnieuw uit. Dat moet ook wel als je in de internetbranche werkt.

We zenden geen resultaten, hypes en buzzwords de wereld in, maar gaan voor een goed proces, één van de belangrijkste criteria voor een goed resultaat. Dat doen we ‘agile’ en in ‘co-creatie’. Dit zijn geen theorieën meer voor ons, maar werkwoorden en skills.

We verbinden vakgebieden en stakeholders in een praktisch proces en maken moeilijke zaken eenvoudiger. Zo helpen we menig ambitieus bedrijf verder."

Logo_Factor_E.jpgKoning-Hartman-logo.jpg

Koning & Hartman is een technische dienstverlener en levert een scala aan producten, systemen en diensten voor de sectoren telecom, industrie en infrastructuur. Voor alle complexe en minder complexe vraagstukken, processen en systemen leveren we bovendien op maat gemaakte oplossingen. Niet alleen kunnen wij ontwerpen, leveren en implementeren, ook het onderhoud en beheer nemen wij voor onze rekening.

Onze consultants zijn ons kapitaal. Ze hebben diepgaande kennis van de industrie en telecom markt en werken actief aan de groei van hun kennis om toegevoegde waarde te leveren.

Procesoptimalisering is van essentieel belang in de wereld van de industrie. Van een kleine aanpassing in de software tot het totaal opnieuw inrichten van het automatiseringsproces, de Consultants van Koning & Hartman kunnen elk project hierbinnen begeleiden. Of het nu gaat om technische engineering of ontwikkelingen op het gebied van Smart Industry en Internet of Things.NRG-Office vervult rollen en projecten (interim & vast) die – vanuit daily business - ondersteunen in de transitie naar een nieuwe/professionelere manier van werken binnen de supply chain en finance specifiek bij productiebedrijven in de food & industry.


Dit doen we in de vorm van kennis; het deelnemen in projecten én in de vorm van capaciteit; het vervullen van (tijdelijke) rollen of functies. Vanuit daily business werken we aan een efficiënte bedrijfsvoering in de driehoek mens, proces én systeem.

Logo_NRG_email.pngLogo_stevin.png

"Stevin ontwikkelt technisch talent om prestaties van de publieke infrastructuur toekomstbestendig te verbeteren."

Onze kracht zit in het verbinden van mensen en delen van kennis. Binnen de publieke infrastructuur werken wij in wisselende samenstelling en leren branche overstijgend. Zo geven wij kennis waarde en maken het verschil voor onze opdrachtgevers en voor de maatschappij.

We stellen projecten scherp met behulp van onze analytische vaardigheden en specifieke kennis. We brengen complexe vragen terug naar de essentie en vertalen deze naar concrete acties die voor iedereen helder zijn.

Door op sportieve wijze onze rol in het team te vervullen creëren we een dynamiek waarin prestaties centraal mogen staan. We weten wat er speelt en anticiperen daar op. Daarom zijn wij effectief in onze opdrachten. Elke keer weer, want daar trainen we op. Zo realiseren wij resultaten met onze opdrachtgevers en ontwikkelen wij onze talenten

Zorgeloos online winkelen

Betalen doe je achteraf, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden. Zo beschermen wij jou als consument, dat is wel zo prettig.

Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kan je direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account.

GEMAK

Shoppen waar en wanneer jij wilt, zonder een account te hoeven aanmaken. Zodra het product is geleverd, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kan je direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen.

VEILIG

Genieten van je bestelling, zonder je druk te maken over de betaling. Nadat je jouw bestelling hebt ontvangen, sturen wij je een betaaloverzicht per mail. Zo betaal je alleen voor die producten die je houdt.

ZELFSERVICE

Met AfterPay kun je betalen wanneer het jou het beste uitkomt, binnen de gestelde betaaltermijn van 14 dagen. Dat is de zelfservice van AfterPay.

Logo_afterpay.png
Logo_KLM_leeg.png

De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is de nationale luchtvaartmaatschappij en de op twee na grootste werkgever van Nederland. Thuishaven is de luchthaven Schiphol bij Amsterdam. KLM opereert wereldwijd en vormt de kern van de KLM Groep, waarvan ook KLM Cityhopper, Martinair en Transavia deel uitmaken. KLM is in 2004 gefuseerd met Air France tot de holding Air France-KLM. Onder de holding zijn KLM en Air France beide actief als netwerkmaatschappij. KLM behaalt haar omzet uit drie kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vrachtvervoer en vliegtuigonderhoud.


Mr. Chadd vindt dat het tijd is voor een andere manier van huiswerkbegeleiding: on demand, op het moment dat de leerling er behoefte aan heeft. Waar dan ook, wanneer dan ook. Daarom biedt Mr. Chadd als eerste ter wereld een online leerplatform en app, waar middelbare scholieren terecht kunnen met al hun huiswerkvragen en binnen 10 seconden gegarandeerd de juiste hulp krijgen van gescreende, universitair opgeleide coaches. De app stelt de nu 35.000 gebruikers in staat om te chatten en om foto’s en spraakberichten mee te sturen, zodat de hulp, zelfs op afstand, op maat kan zijn. Daarnaast vergaart het platform van Mr. Chadd data, waarmee uitgeverijen en onderwijsinstellingen hun leermethodieken aan kunnen passen naar de leerbehoeften van hun leerlingen.

chadd2_inv.png

Onze partners