Symposium

Hieronder is de aftermovie van het Symposium te zien! 

Het bedrijfsleven is constant onderhevig aan verandering. Een groot deel van deze veranderingen wordt in gang gezet door nieuwe technologieën. Sommige bedrijven gaan hier aan ten onder, terwijl andere bedrijven er juist nieuwe kansen in zien. Kansen om een concurrentievoordeel te verkrijgen door bijvoorbeeld het kunnen leveren van nieuwe producten of diensten, maar ook kansen om toegang te krijgen tot een bredere markt of efficiënter te opereren. Maar hoe grijpen bedrijven deze kansen in de praktijk aan?

Dat is de vraag waarop tijdens het Symposium van 23 november een antwoord gegeven zal worden door verschillende bedrijven.  Zij zullen hun kijk geven op dit vraagstuk, onder het thema “Building a competitive advantage in the digital age”. Dit thema is voor elk bedrijf actueel en kan van essentieel belang zijn om te overleven in het nieuwe digitale tijdperk. Daarnaast zullen de bedrijven en de studenten interactief met dit thema bezig gaan tijdens de workshops.

Onder leiding van Hilbert Reijn, wie zich bij AkzoNobel heeft ingespannen wat betreft Continuous Improvement, zal het Symposium dit jaar plaatsvinden in de Euroborg te Groningen.  Hier zijn de deelnemers vanaf 8.30 welkom, het verdere dagprogramma is als volgt:

9.00 Opening
9.30 Masterclasses
                The Factor E | Koning & Hartman | NRG
12.45 Lunch
13.45 Workshops
                Stevin | Afterpay | KLM | Workshop Ondernemerschap (met oa. Mr. Chadd)
15.45 Afsluiting
16.15 Borrel

De workshops van Afterpay en de Ondernemerschap workshop zullen in het Engels gegeven worden. Hiernaast is er de mogelijkheid om je CV te laten checken door recruiters van Impressive GreenApple. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, stuur dan je CV naar symposium@temagroningen.nl zodat je tijdens de lunch feedback kan ontvangen. Ook kan je tijdens de lunch professionele foto’s laten maken voor bijvoorbeeld je LinkedIn profiel.

Aanmelden kan tot 16 november via de website. Heb je je aangemeld, stuur dan een mail naar symposium@temagroningen.nl met daarin je anonieme CV, eventuele allergieën en je voorkeur voor de workshops. We ontvangen graag een top 4. Onder de eerste 30 personen die zich aanmelden worden 2 Business kaarten voor een wedstrijd in de Euroborg verloot, dus wees er snel bij! Daarnaast wordt onder alle deelnemers een Excellence Collection Box van Royal Suits verloot. De dresscode voor het Symposium is business formal.

Hopelijk tot 23 november!

*Het Symposium is een Nederlandstalig evenement.

*Bij het niet tijdig afmelden voor het evenement, treedt de boeteregeling volgens artikel 1.3.2 van het Huishoudelijk Reglement in werking.