Workshop Slimstock

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Career
Datum en tijd
18 apr. 2018 14:00 - 17:00
Locatie
Linnaeusborg 5173.0176, Zernike Campus

Workshop Slimstock

Woensdag 18 april van 14:00 - 17:00  zal er een workshop van de voorraadmanagement specialisten van Slimstock plaatsvinden. 

Slimstock is opgericht in 1993 en is onderhand marktleider in voorraad optimalisatie in Europa. Daarbij heeft slimstock tegenwoordig meer dan 700 klanten 6000 gebruikers. Het software pakket (Slim4) bevat de modules voor forecasting, demand planning en inventory management modules. Zo krijg je de juiste voorraad op de geplande locatie en tijd. Daarnaast biedt Slimstock ook ondersteuning op het gebied van professionele service. Slimstock staat op vele internationale evenementen en biedt haar klant uitgebreide kennis en ervaring, hierbij hoort ook het trainingsprogramma van de Slimstock Academy.

De workshop, die zal plaatsvinden in Linnaeusborg, zal gaan over een van de belangrijkste analyse wat betreft voorraadbeheer en over alles omtrent assortiment management. Assortiment management draait binnen een bedrijf vaak individuele producten en wat hier mee moet gebeuren. Daarom is het belangrijk om deze focus op het juiste product te hebben. Hiervoor wordt een ABC/XYZ-analyse gebruikt, dit maakt het mogelijk om de juiste prioriteiten te onderscheiden. Na de workshop zullen we de middag afsluiten met een borrel om elkaar beter te leren kennen. Schrijf je in tot en met 15 april 23:59! Tot dan!

** Bij het niet tijdig afmelden treedt de boeteregeling volgens artikel 8.1 van het Huishoudelijk Reglement in

Onze partners