Nextgen Bierbrouwworkshop

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Career
Datum en tijd
2 mrt. 2018 13:00 - 18:00
Locatie
Baxbier. Friesestraatweg 201, Groningen.

Nextgen Bierbrouwworkshop

Vrijdag 2 maart van 13.00 uur tot 18.00 uur zal de NextGen Bierbrouwworkshop plaatsvinden. NextGen is een detacheringsbureau gefocust op ambitieuze professionals binnen Operations & Supply Chain. Naast een baan bij een mooie werkgever neem je deel aan het NextGen Management Development Programma. In dit programma ligt enerzijds de focus op Lean Six Sigma: je wordt opgeleid tot Green Belt en gecoacht in de uitvoering van een procesverbetering. Anderzijds werkt NextGen samen met jou aan je persoonlijke ontwikkeling. Dit doe je niet alleen, maar samen met een groep van NextGenners die bij verschillende organisaties aan de slag zijn. Goed om te weten: bij aanvang ontvang je direct een dienstverband voor onbepaalde tijd!    

De NextGen Bierbrouwworkshop is niet alleen dé mogelijkheid om je eigen biertjes te brouwen en een rondleiding te krijgen door een ambachtelijke bierbrouwerij, maar ook om meer te weten te komen over NextGen. De workshop is lekker dichtbij: bij Baxbier in Groningen om precies te zijn. 

Inschrijven voor de Bierbrouwworkshop kan tot en met vrijdag 23 februari 23:59. Vergeet niet je anonieme CV te uploaden zodat op basis hiervan een selectie kan worden gemaakt. Tot dan!

*Bij het niet tijdig afmelden voor het evenement, treedt de boeteregeling volgens artikel 1.3.2 van het Huishoudelijk Reglement in werking. 

Onze partners