Lustrum

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Social
Organisator
Lustrum Committee
Vanaf
22 mei 2019
Tot
29 mei 2019

Algemeen
Het absolute hoogtepunt van deze vijf jaar staat voor de deur, namelijk het tweede lustrum van TeMa! Dit vindt plaats van 22 tot en met 28 mei 2019. Nu het programma bekend is, is ook de kaartverkoop begonnen. Hieronder staat per activiteit een kleine beschrijving over wat er jullie te wachten staat. Aanmelden voor activiteiten kan tot en met 15 mei. Let op: passe-partouts zijn te koop tot en met 12 mei!

Passe-Partout
Wil jij, net als wij, van dit lustrum het hoogtepunt van jouw TeMa-tijd maken? Dan is er voor jou de Lustrum passe-partout, waarbij je korting krijgt als je naar al de activiteiten gaat. De prijs voor een passe-partout is €50,- en de korting die je hiermee krijgt is €19,- ten opzichte van de totaal prijs voor losse activiteiten. Met deze passe-partout heb je toegang tot het Opening Party, LinkedIn-workshop, Pub Quiz, Pub Lecture, Waterskiing, Dinner en Gala. Wanneer je een passe-partout koopt, moet je achteraf altijd nog aangeven naar welke evenementen hiervan je gaat, mocht je bijvoorbeeld naar één evenement niet kunnen. Let op! Er zijn nog maar een beperkt aantal Passe-Partouts te verkijgen! Aarzel niet en koop vandaag nog je Passe-Partout.

Let op: de Active Members Activity, Alumni Activity en Former-Board Activity zitten niet bij de passe-partout inbegrepen. Val je onder deze doelgroepen en wil je hier naartoe? Dan dien je deze activiteiten onder de losse kaartverkoop te kopen.

Introducees
Vind jij het leuk om een introducee mee te nemen? Dat is mogelijk bij de Tiroler Party! Een introducee ticket kost €20,00, en zal worden geïncasseerd bij jou als TeMa-lid. Je kan je introducee opgeven door te mailen naar lustrum@temagroningen.nl. Dit is mogelijk tot en met dinsdag 21 mei 12:00 uur.

 

Onze partners