International Study Project

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Study
Vanaf
22 apr. 2019
Tot
27 apr. 2019

International Study Project

Dit jaar vliegen we voor het International Study Project naar Sofia, Bulgarije! Deze week zal gevuld worden met allemaal gezellige maar ook interessante en leerzame activiteiten. Hierbij bezoeken we onder andere een aantal productiebedrijven en Sofia University. De bezoeken zullen in het teken staan van het nieuwe thema van 2019: Circular Economy. Buiten de bezoeken om zal er genoeg tijd zijn om de Bulgaarse cultuur, de prachtige stad en het bruisende nachtleven te ontdekken. Voor het eerst in de geschiedenis van de International Study Project worden er dit jaar een aantal sociale activiteiten georganiseerd samen met lokale studenten van ESN om de echte Bulgaarse beleving te krijgen tijdens de reis! Om een indruk te krijgen van hoe de week eruit zal komen te zien is hieronder kort het programma beschreven.

Het programma

Maandag 22 april vliegen we vanaf Amsterdam naar Sofia. Vanaf daar zullen we met een bus naar ons Hostel in Sofia gebracht worden. Na een kort moment om je koffers uit te pakken en te eten gaan we door naar de universiteit om een lecture bij te wonen. De rest van de avond is er tijd om lekker te relaxen en bij te komen van de reis.

De volgende ochtend zullen we het eerste bedrijf bezoeken: Walltopia. Dit bedrijf produceert en exporteert hun klimmuren op internationaal niveau. ‘s Middags zullen we Scorpion Shipping Ltd. bezoeken, wat vergeleken kan worden met dé DHL van Sofia.

Dinsdagavond zullen we samen met de lokale studenten van ESN een gezellige Bulgaarse avond bijwonen waarbij we inzichten krijgen in traditionele Bulgaarse gewoontes en gerechten!

Woensdag zullen we opnieuw twee bedrijven gaan bezoeken. In de ochtend reizen we af naar Almagest, wat het enige bedrijf in Bulgarije is wat bio-ethanol produceert. Na de lunch zullen we het tweede bedrijf bezoeken, Integra Plastics. Het bedrijf recycled plastic in hun gloednieuwe high-tech fabriek op een innovatieve manier (opening eind maart 2019).

Donderdagmorgen zal SAP bezocht worden, wat een bekend staat als een internationaal softwarebedrijf die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van ERP-software. De rest van de dag is vrij voor eigen besteding en ‘s avonds is er de mogelijkheid om gezellig mee op stap te gaan.

Vrijdagochtend is er de mogelijkheid om uit te slapen of op eigen initiatief de stad te ontdekken. In de middag is er de gelegenheid om samen met ESN om de bergen in te gaan, waarbij je de kans hebt om lekker de natuur in de gaan. ‘s Avonds is weer voor eigen invulling.

Zaterdag 27 april zullen wij weer naar het vliegveld in Sofia gebracht worden waarna we terugvliegen naar Amsterdam, en hopelijk kunnen terugkijken op een leerzame en onvergetelijke week.

De kosten van de reis bedragen maximaal €259,99,-.

Heb je interesse om mee te gaan op TeMa’s mooiste week van het jaar?

Meld je nu aan door een mail met je motivatie, CV en ECTS naar studyproject@temagroningen.nl te sturen*. Graag ontvangen we je motivatie in het Engels.

* Er is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar, bij meer aanmeldingen dan plekken zal selectie plaatsvinden op basis van motivatie, CV en ECTS.
** Bij het niet tijdig afmelden treedt de boeteregeling volgens artikel 8.1 van het Huishoudelijk  Reglement in.

Onze partners