Inhouseday HTG

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Career
Datum en tijd
19 dec. 2018 13:00 - 19:00

Inhouseday HTG

Speciaal voor TeMa organiseren wij een Inhouseday op woensdag 19 december, waarbij alles draait om de ultieme beleving van HTG. Deze dag staat helemaal in teken van persoonlijk contact met young professionals uit onze organisatie die je meenemen in al onze Logistieke oplossingen. Tijdens deze Inhouseday zal o.a. worden ingegaan op de organisatie van werkzaamheden en activiteiten binnen de afdeling Logistiek. Ook zullen wij je informeren over de mogelijkheden voor jou binnen HTG. Je kunt jouw talenten laten zien tijdens het beantwoorden van uitdagende vraagstellingen in een interactieve sessie met onze collega’s en uiteraard sluiten we de dag af met een borrel. De dag begint om 14:00 en eindigt om 18:00.

Over HTG
Met meer dan 90.000 orders per jaar, verdeelt over transport en postpakketten, wordt ons logistieke proces constant uitgedaagd om te voldoen aan de groei van het bedrijf. Per jaar groeien wij zo’n 15 % en wordt er verwacht dat ons logistieke proces natuurlijk meegroeit. 5 jaar geleden hebben wij als één van de eerste bedrijven in Europa de AutoStore volledig geïmplementeerd. Hierdoor zijn we 4 keer zo snel in orderpicking en besparen we 75% opslagruimte. Inmiddels zijn er 50 robots dag en nacht aan het werk en zijn er plannen om binnenkort weer uit te breiden. We laten alle processen graag aan je zien.

Sta jij ook te popelen om bij ons op bezoek te komen en hier meer over te weten? Meld je dan snel aan!' Om 13:00 verzamelen we voor de AH to GO op zernike (Nijenborgh 9) en zijn rond 19:00 terug. Dresscode voor deze dag is business casual.​ Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Dit evenement is alleen voor Nederlandse leden.

Onze partners