Dies - Diner bij het Pakhuis

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Social
Datum en tijd
28 mei 2018 18:30 - 21:30
Locatie
Peperstraat 8 2, 9711 PD Groningen

Dies - Diner bij het Pakhuis

Maandag 28 mei bestaat onze vereniging 9 jaar en dit wordt natuurlijk groots gevierd tijdens het 9e Dies van TeMa! Het programma zal er als volgt uit zien: Overdag gaan we varen in sloepjes over de grachten en aansluitend heerlijk dineren in het Pakhuis. Hierna zullen we deze gezelligheid doortrekken in Café Jut & Jul met een borrel. Zoals altijd zijn de eerste biertjes maar €0,50. Dit wil je zeker niet missen. 

Even wat verdere details: Om 18:30 zullen we gaan dineren. De bijdrage is 15 euro waarbij ook weer een aantal drankjes zit inbegrepen. We willen dit graag samen met jullie vieren, dus we hopen jullie de 28e te zien! Wil je mee met het varen en/of dineren? Meld je dan aan tot en met 24 mei 23:59.  Let op: om beide evenementen bij te wonen dien je je voor allebei apart op te geven. Wees snel met aanmelden aangezien er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. We zien je de 28e!

 

*Bij het niet tijdig afmelden voor het evenement, treedt de boeteregeling volgens artikel 1.3.2 van het Huishoudelijk Reglement in werking.

 

Onze partners