Batavierenrace

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Social
Vanaf
10 mei 2019
Tot
12 mei 2019

Batavierenrace

In het tweede weekend van mei vindt de 47e editie van de batavierenrace plaats! De batavierenrace is de grootste estafetteloop van de wereld met ruim 175 kilometer, onderverdeeld in 25 etappes. De afstanden van de etapped varriëren van 3,6 km tot 10,5 km. Na de finish is het tijd om deel te nemen aan het grootste studentenfeest van de Benelux op de campus, waar we met in totaal 13000 studenten uit hun dak kunnen gaan.

Al met al is dit een weekend om niet te vergeten! Het zal plaatsvinden van 10 t/m 12 mei. Om je goed voor te bereiden op deze race zullen er trainingen worden georganiseerd, die niet alleen heel effectief zijn maar ook erg gezellig. Op vrijdagmiddag zullen we met de trein vertrekken, en zondagmiddag zullen we weer terug zijn in Groningen. De kosten bedragen in totaal €35, -. Hiervoor krijg jij een geweldig weekend; overnachting, eten en drinken.

Naast de lopers zijn er ook deelnemers nodig voor support, als reserve of als chauffeur. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op! 

*Bij het niet tijdig afmelden voor het evenement, treedt de boeteregeling volgens artikel 1.3.2 van het Huishoudelijk Reglement in werking.

Onze partners