Workshop First Consulting

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Career
Datum
1 jun. 2018
Locatie
Thuis aan de Amstel, Amsterdam

Workshop First Consulting

First Consulting Business Case

Ben jij een enthousiaste student met een interesse in consultancy? Of heb je altijd al willen weten hoe een dag als consultant er nou uit ziet? Tijdens de First Consulting business case op vrijdag 1 juni krijg je de kans om in groepsverband te werken aan een uitdagend operationeel vraagstuk. Deze ochtend nemen we je mee in de werkwijze van First Consulting en vertellen we je alles over onze unieke bedrijfscultuur. Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je dan nu in!

Het programma

De case waaraan we gaan werken is gebaseerd op een opdracht die we bij een van onze klanten hebben uitgevoerd, en je krijgt dan ook te maken met echte mensen, echte problemen en echte data. Het doel is om een groot operationeel vraagstuk te vertalen naar concrete oplossingen waar de klant direct mee aan de slag kan.  

Tijdens de case zullen jullie analytische vaardigheden, creativiteit en probleem-oplossend vermogen flink op de proef worden gesteld. Daarnaast zullen we ook meer vertellen over ons als bedrijf, het type opdrachten waar we aan werken en over hoe we zonder kantoor het contact met onze collega’s onderhouden. Tot slot zullen we de ochtend afsluiten met een gezamenlijke lunch, waar we in een informele setting de laatste vragen kunnen beantwoorden. 

Wie zijn wij?

First Consulting is een snelgroeiende no-nonsense consultancy organisatie met een passie voor operationele processen. Wij helpen toonaangevende bedrijven bij het verbeteren van hun operationele performance. Deze verbetering is meetbaar, levert duurzaam resultaat op en wordt bereikt door het aanpassen van processen, technologie en organisatie. Dit resultaat bereiken onze medewerkers altijd samen met de werknemers van onze klanten. De consultants van First Consulting koppelen diepgaande proceskennis aan effectief leiderschap en vertalen klantproblemen in heldere oplossingen. Persoonlijke ontwikkeling en plezier staan bij ons hoog in het vaandel. In onze platte organisatie geven wij zowel startende als ervaren consultant snel veel verantwoordelijkheden en daarmee een steile leercurve.

Wie zoeken wij?

Dankzij onze snelle groei zijn we altijd op zoek naar nieuwe talentvolle collega’s. Onze consultants zijn WO-opgeleid, resultaat gericht, hebben (bij voorkeur) affiniteit met techniek en zijn communicatief vaardig. Daarnaast kijken we altijd of nieuwe collega’s matchen met het bedrijfsprofiel aan de hand van onze kernwaarden (Scherp, Stoutmoedig, Samen, Plezier, No-nonsense en vertrouwen).

Voor deze case zijn we op zoek naar Nederlandstalige studenten in hun met een interesse in (operationele) consultancy. Meld je tot 29 mei 23:59 aan door je anonieme cv up te loaden.  

Interesse, maar kun je niet bij de case zijn? Kijk ook eens op www.werkenbijfirstconsulting.nl, of solliciteer direct door je CV en een korte motivatie te mailen naar recruitment@firstconsulting.nl

** Bij het niet tijdig afmelden treedt de boeteregeling volgens artikel 8.1 van het Huishoudelijk Reglement in

Onze partners