Batavierenrace

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Social
Vanaf
20 apr. 2018 13:00:00
Tot
22 apr. 2018 16:00:00

Batavierenrace

Eind april klinkt weer het jaarlijks startschot voor de grootste estafetteloop van de wereld: de Batavierenrace. Dit jaar zal de 46e editie van de Batavierenrace van start gaan.  De Batavierenrace begint in Nijmegen en zal eindigen op de campus van de universiteit in Enschede. De totale loopafstand bedraagt ruim 175 kilometer en is onderverdeeld in 25 etappes, met afstanden tussen de 3,6 km en 10,5 km. Na de finish is het tijd om deel te nemen aan het grootste studentenfeest van de Benelux op de campus, waar we met in totaal 13000 studenten uit ons dak kunnen gaan.

Al met al is dit een weekend om in de boeken te schrijven! Het zal plaatsvinden van 20 t/m 22 april.  Op vrijdagmiddag zullen we met de trein vertrekken, en zondagmiddag zullen we weer terug zijn in Groningen. De kosten bedragen in totaal €35, -. Hiervoor krijg jij een geweldig weekend; overnachting, eten en drinken inclusief.

Om je goed voor te bereiden op deze race zullen er trainingen worden georganiseerd, die niet alleen heel effectief zijn maar ook erg gezellig. Later krijg je hier meer informatie over.

Naast de lopers zijn er ook deelnemers nodig voor support, als reserve of als chauffeur. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op! Inschrijven is mogelijk t/m 19 februari. 

*Bij het niet tijdig afmelden voor het evenement, treedt de boeteregeling volgens artikel 1.3.2 van het Huishoudelijk Reglement in werking. 

Onze partners