Inhousetour

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Career
Van
8 mrt. 2018
Tot
9 mrt. 2018

Inhousetour

Op 8 en 9 maart organiseert de Career Committee de jaarlijkse TeMa Inhousetour. Dit jaar bezoeken we CapeGroep, Airbus, Tata Steel en Wehkamp, waar interessante cases, presentaties en rondleidingen zullen plaatsvinden. Het is de uitgelezen kans om meer te weten te komen over deze bedrijven en om tijdens de bezoeken jouw persoonlijke talenten te tonen. Klik hier voor meer info over de bedrijven en de promotievideo.

Op 8 maart zal een bezoek aan Cape Groep (Enschede) en Airbus (Leiden) plaatsvinden. De nacht van 8 op 9 maart zullen we verblijven in Amsterdam. Het hotel zal ik de buurt zijn van het Leidseplein zodat er dankbaar gebruik kan worden gemaakt van de uitgaansgelegenheden in deze regio. Vervolgens zullen op 9 maart Tata Steel (Ijmuiden) en Wehkamp (Zwolle) bezocht worden om vervolgens weer in de richting van Groningen af te reizen om deze fantastische Inhousetour af te sluiten.

De kosten bedragen € 25, waarbij eten, drinken, accommodatie en vervoer  tijdens de Inhousetour inbegrepen zijn. Meld je aan voor tot en met 25 februari en vergeet niet je anonieme CV up te loaden. 

Wees snel met aanmelden, want onder de eerste 15 aanmeldingen zullen mooie Domino’s prijzen worden verloot, waarbij onder andere gratis pizza’s worden weggegeven. 

* Bij het niet tijdig afmelden voor dit evenement, treedt de boeteregeling volgens artikel 8.1 van het Huishoudelijk Reglement in werking. 

 

Onze partners