Introduction Activity 1: Running dinner

Maandag 23 september is het dan zo ver, TeMa’s eerste introductie activiteit van het academische jaar, een Running Dinner! Gedurende deze avond leer je, tijdens het dineren in drie verschillende restaurants, TeMa en haar leden kennen. En misschien, kom je nog wel bekenden tegen van je studie die net als jou lid worden van deze mooie studievereniging! Naast een driegangen diner zijn er ook nog twee consumpties per persoon inbegrepen, zodat je gedurende de avond zeker geen dorst hoeft te hebben.

Aan het begin van de activiteit zullen we verzamelen voor het VVV-kantoor op de Grote Markt, waarna we ons opdelen over de deelnemende restaurants. Dit zijn Bommen Berend, Het Pakhuis en De Branderij. 

Na het diner vindt TeMa’s eerste Social van het jaar plaats in onze stamkroeg Jut & Jul, welke zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Mocht je allergieën hebben, laat dit ons dan weten zodat wij dit aan de restaurants kunnen doorgeven. De deelnemersbijdrage van deze activiteit bedraagt slechts €12.50. We hopen je de 23e te zien!

Partners