International Supply Chain Event

Op 13 april organiseert de ISP commissie een internationaal evenement. Hierin leer je Boska en Octatube kennen terwijl jij de opgedane kennis uit de afgelopen jaren toe gaat passen en met hen kunt delen. 

Boska en Octatube zijn twee zeer verschillende bedrijven waar de oprichters en CEO's graag over vertellen op 13 april. Waar Boska zich bezighoudt met het leveren van allerlei hoogwaardige producten voor het werken in de keuken is Octatube een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op staal/glasbouw en grafisch ontwerp. Beide bedrijven beheren grote supply chains, waar de afweging tussen efficiëntie en effectiviteit goed zichtbaar is. Jij wordt gevraagd om over deze afwegingen te brainstormen 13 april.

Verder komt een nieuw begrip B Corp naar voren op dit evenement. Octatube is al een B Corp en Boska wil het graag worden. Een B Corp zijn betekent dat jij duurzaam onderneemt met het oog op People, Profit en Planet en dit ook meetbaar krijgt. Maar hoe is dit te meten en hoe neem jij de rest van jouw supply chain hierin mee? Hoe maak jij de afweging tussen CO2 reductie en levertijden of winst? De CEO's van Boska en Octatube vertellen je er graag meer over op de info avond in voorbereiding van het evenement. Zij hebben ook nog niet alle antwoorden, maar die kunnen zij bij TeMa vinden.

Geef je op en dan zien wij elkaar op 13 april.